Page 32 - medorledor122
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: קסרול של ארטישוק
יש לנגב את הפטריות ולחתוך אותם לפרוסות .יש לקלף את ירושלמי ופטריות
הארטישוק הירושלמי ולחתוך אותו לקוביות לא עבות. מצרכים ל 4 :מנות
במחבת סוטאג' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הבצל זמן הכנה 20 :דקות
ואת השום .מזהיבים אותם ומוסיפים את הארטישוק זמן בישול 26 :דקות
הירושלמי ,מערבבים ומכסים .מנמיכים את האש ומבשלים
מצרכים:
במשך 12דקות. 1בצל קצוץ
מוסיפים את הפטריות ,מערבבים וממשיכים לבשל עוד עשר 2שיני שום קצוצות
דקות ועד שהמים שהגירו הפטריות מתחילים להתאדות. 125גר' פטריות יער
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוסיפים את הפטרוזיליה 125גר' פטריות מלך היער
400גר' ארטישוק ירושלמי
הקצוצה .מערבבים ומבשלים עוד כ 2-דקות. 1/2חבילת פטרוזיליה קצוצה
35גר' חמאה מלוחה
תבשילים ותוספות 1כפית אוכמניות
מלח ופלפל גרוס
סרוק אותי
32