Page 33 - medorledor121
P. 33
מגזין מדור לדור
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
סרוק אותי ההכנה: ביף בורגיניון
חותכים את הבשר לקוביות גדולות.
מחממים בסיר את השמן ,מוסיפים לסיר את בצלי השאלוט מצרכים ל 4 :מנות
הקצוצים ואת קוביות חזה האווז המעושן .מזהיבים קלות זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול :שעתיים וחצי
ומוציאים מן הסיר.
מוסיפים לסיר את קוביות הבשר ומזהיבים אותם כחמש דקות. מצרכים:
מפזרים מעל את הקמח ומערבבים .מוסיפים מעל את ציר 700גר' בשר בקר :שפונדרה ,צוואר או אווזית
העוף והיין ומתבלים בפלפל גרוס ומלח לפי הטעם .מחזירים
לסיר את בצלי השאלוט וחזה האווז .מניחים בסיר את זר עשבי 3כפות שמן זית
תיבול .מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש .מוסיפים לסיר את 2כפות קמח
הפטריות .מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים
300גר בצלי שאלוט קצוצים
וחצי .מדי פעם מערבבים ולפי הצורך מוסיפים קצת מים. 1/3בקבוק יין אדום
30סמ"ק ציר עוף
בשרים
200גר' חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
33 מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
זר עשבי תיבול :עלה דפנה ,תימין ופטרוזיליה
200גר' פטריות שמפיניון קטנים
גיליון 121