Page 34 - medorledor121
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצייללווםם‪ ::‬אאללככסס דדווננייןן‬

                                  ‫ההכנה‪:‬‬                             ‫סלט פטריות חי‬

‫יש לנגב את הפטריות‪ ,‬לקטום אותם ולפרוס אותם לפרוסות‬                                     ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                      ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                  ‫דקות‪.‬‬
                                                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
‫בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב ובעזרת מטרפה טורפים‬                           ‫‪ 250‬גר' פטריות מסוג שמפיניון‬

                                  ‫יחד עד לקבלת רוטב מוקצף‪.‬‬                                 ‫‪ 1‬כף מיץ לימון‬
                                                                                     ‫‪ 4‬כפות שמן אגוזי לוז‬
‫שמים את פרוסות הפטריות בקערה ושופכים מעל את הרוטב‪.‬‬                               ‫‪ 2‬כפות פטרוזיליה קצוצה‬
                                                                                 ‫‪ 1‬כף אגוזי לוז קצוצים דק‬
                                  ‫מערבבים בעדינות ומשהים כ‪ 15-‬דקות‪.‬‬
                                                                                         ‫מלח ופלפל גרוס‬
‫מסדרים על צלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה‬
                                                                                                        ‫‪34‬‬
           ‫סלטים‬                  ‫הקצוצה‪.‬‬

‫סרוק אותי‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39