Page 34 - medorledor121
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצייללווםם ::אאללככסס דדווננייןן
ההכנה: סלט פטריות חי
יש לנגב את הפטריות ,לקטום אותם ולפרוס אותם לפרוסות מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
דקות.
מצרכים:
בקערה שמים את כל מרכיבי הרוטב ובעזרת מטרפה טורפים 250גר' פטריות מסוג שמפיניון
יחד עד לקבלת רוטב מוקצף. 1כף מיץ לימון
4כפות שמן אגוזי לוז
שמים את פרוסות הפטריות בקערה ושופכים מעל את הרוטב. 2כפות פטרוזיליה קצוצה
1כף אגוזי לוז קצוצים דק
מערבבים בעדינות ומשהים כ 15-דקות.
מלח ופלפל גרוס
מסדרים על צלחות הגשה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה
34
סלטים הקצוצה.
סרוק אותי