Page 32 - medorledor121
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פטריות פורטובלו
מוקפצות
מנקים את הפטריות בעזרת סמרטוט לח אך לא שוטפים
מצרכים ל 4 :מנות
אותן .חותכים אותן לרבעים .מחממים מחבת ומוסיפים זמן הכנה 5 :דקות
זמן בישול 10 :דקות
את שומן האווז או השמן .כשהמחבת חמה מוסיפים את
מצרכים:
הפטריות ומקפיצים אותן במשך כ 2-דקות ,מוסיפים את 400גר' פטריות פורטובלו
השום והפטרוזיליה ,ממליחים ומפלפלים ומקפיצים עוד כ3- 2שיני שום קצוצות דק
1/2כוס פטרוזיליה קצוצה
דקות. 2כפות שומן אווז או 3כפות שמן
תבשילים ותוספות מגישים חם מאוד. מלח ופלפל גרוס
סרוק אותי
32