Page 32 - medorledor121
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                            ‫ההכנה‪:‬‬                   ‫פטריות פורטובלו‬
                                                             ‫מוקפצות‬
‫מנקים את הפטריות בעזרת סמרטוט לח אך לא שוטפים‬
                                                                           ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫אותן‪ .‬חותכים אותן לרבעים‪ .‬מחממים מחבת ומוסיפים‬                             ‫זמן הכנה‪ 5 :‬דקות‬
                                                                         ‫זמן בישול‪ 10 :‬דקות‬
‫את שומן האווז או השמן‪ .‬כשהמחבת חמה מוסיפים את‬
                                                                                    ‫מצרכים‪:‬‬
‫הפטריות ומקפיצים אותן במשך כ‪ 2-‬דקות‪ ,‬מוסיפים את‬                      ‫‪ 400‬גר' פטריות פורטובלו‬

‫השום והפטרוזיליה‪ ,‬ממליחים ומפלפלים ומקפיצים עוד כ‪3-‬‬                    ‫‪ 2‬שיני שום קצוצות דק‬
                                                                    ‫‪ 1/2‬כוס פטרוזיליה קצוצה‬
                            ‫דקות‪.‬‬                             ‫‪ 2‬כפות שומן אווז או ‪ 3‬כפות שמן‬

           ‫תבשילים ותוספות‬  ‫מגישים חם מאוד‪.‬‬                                  ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫סרוק אותי‬

                                                     ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37