Page 35 - medorledor121
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

 ‫הטבה למדור לדור‪10‬‬                                 ‫בתוקף עד ‪31/10/23‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪0‬‬

                                                                      ‫ההכנה‪:‬‬                ‫טארט אגסים עם‬
                                                                                            ‫קרמבל ושוקולד‬
‫להכנת הבצק יש לשים בקערת המערבל את הקמח‪,‬את מלח‪,‬‬
                                                                                                                 ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫השמן ואת החמאה שחתוכה לקוביות‪ ,‬מערבבים ומוסיפים את‬                                                              ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
                                                                                                                ‫זמן אפיה‪ 25 :‬דקות‬
‫המים‪ .‬מערבלים שוב עד קבלת כדור בצק‪ .‬משמנים תבנית‬
                                                                                                                           ‫מצרכים‪:‬‬
                   ‫טארט ומשטחים בה את הבצק‪ .‬שומרים בקירור כשעה‪.‬‬                                                      ‫‪ 251‬קג' אגסים‬
                                                                                                                   ‫‪ 150‬גר' סוכר חום‬
‫בנתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות‪ ,‬מעל‬                                                  ‫‪ 2‬כפיות תערובת ארבעה תבלינים‬
                                                                                                               ‫‪ 200‬גר' שוקולד מריר‬
                   ‫מפזרים את תערובת ארבעת התבלינים‪ .‬מערבבים‪.‬‬
                                                                                                                       ‫‪ 250‬גר' קמח‬
‫להכנת הקרמבל מניחים בקערה את הקמח‪ ,‬הסוכר החום‬                                                                         ‫‪ 150‬גר' חמאה‬

                    ‫והחמאה הרכה ומערבבים עד קבלת בצק חולי‪.‬‬                                                                ‫בצק פריך‪:‬‬
                                                                                                                       ‫‪ 200‬גר' קמח‬
‫בעזרת סכין קוצצים את השוקולד‪ .‬מוסיפים אותו לתערובת‬                                                                    ‫‪ 110‬גר' חמאה‬

                                                                      ‫הקרמבל ומערבבים יחד‪.‬‬                                ‫קורט מלח‬
                                                                                                                          ‫‪ 1‬כף שמן‬
‫מחממים תנור לחום של ‪ 220‬מעלות (‪ ,)7‬כשהתנור חם אופים‬                                                                ‫‪ 2‬כפות מים קרים‬

                    ‫כמה דקות את הבצק אך שומרים שלא ישחים‪.‬‬                                                                  ‫גיליון ‪121‬‬

‫מניחים את קוביות האגסים על מגבת מטבח וסופגים אותם‬

                                                                      ‫מעט‪.‬‬

‫מוציאים את הבצק ומניחים עליו את קוביות האגסים‪ ,‬מעל‬

‫שופכים את הקרמבל‪ .‬אופים בתחתית התנור במשך כ‪25-‬‬

           ‫קינוחים‬                                   ‫דקות או עד שהקרמבל זהוב‪.‬‬

‫סרוק אותי‬

‫‪35‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40