Page 35 - medorledor121
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 31/10/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
ההכנה: טארט אגסים עם
קרמבל ושוקולד
להכנת הבצק יש לשים בקערת המערבל את הקמח,את מלח,
מצרכים ל 6 :מנות
השמן ואת החמאה שחתוכה לקוביות ,מערבבים ומוסיפים את זמן הכנה 30 :דקות
זמן אפיה 25 :דקות
המים .מערבלים שוב עד קבלת כדור בצק .משמנים תבנית
מצרכים:
טארט ומשטחים בה את הבצק .שומרים בקירור כשעה. 251קג' אגסים
150גר' סוכר חום
בנתיים מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות ,מעל 2כפיות תערובת ארבעה תבלינים
200גר' שוקולד מריר
מפזרים את תערובת ארבעת התבלינים .מערבבים.
250גר' קמח
להכנת הקרמבל מניחים בקערה את הקמח ,הסוכר החום 150גר' חמאה
והחמאה הרכה ומערבבים עד קבלת בצק חולי. בצק פריך:
200גר' קמח
בעזרת סכין קוצצים את השוקולד .מוסיפים אותו לתערובת 110גר' חמאה
הקרמבל ומערבבים יחד. קורט מלח
1כף שמן
מחממים תנור לחום של 220מעלות ( ,)7כשהתנור חם אופים 2כפות מים קרים
כמה דקות את הבצק אך שומרים שלא ישחים. גיליון 121
מניחים את קוביות האגסים על מגבת מטבח וסופגים אותם
מעט.
מוציאים את הבצק ומניחים עליו את קוביות האגסים ,מעל
שופכים את הקרמבל .אופים בתחתית התנור במשך כ25-
קינוחים דקות או עד שהקרמבל זהוב.
סרוק אותי
35