Page 15 - medorledor11
P. 15
סלט גזר בסגנון סלט טבולה עם
צרפתי קוסקוס
מצרכים: מצרכים:
8גזרים מקולפים 1חבילה קוסקוס אינסטנט בינוני
2שיני שום כתושים 3עגבניות מקולפות ,בלי הליבה וחתוכות לקוביות
צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוץ דק
1פלפל צהוב חתוך לקוביות דקות
רוטב וינגרט 1גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
2כפות חומץ בין יין צרור של פטרוזיליה קצוץ דק
5כפות שמן תירס עלי נענע קצוצות דק
1כפית רוטב טבסקו
2כפיות חרדל דיז'ון
מלח גס קליפת לימון מגוררת דק
פלפל מיץ מלימון אחד
1כוס מים חמים
לקישוט: מלח גס
פלפל
2ביצים קשות פרוסות דק
כף צלפים אופן הכנה:
אופן ההכנה: יש להכין את הסלט יום לפני
בקערה גדולה שמים את הקוסקוס ,ממליחים ומפלפלים.
את הסלט עדיף להכין יום לפני על מנת לשפר את מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון וכן את כוס המים
טעמו .במעבד מזון מגררים דק את הגזרים. .מערבבים היטב ומניחים בצד עד שכל המים נספג .הקוקוס
בקערה קטנה מכינים את רוטב הוינגרט.מערבבים מתרכ .
יחד את כל חומרי הרוטב ומערבבים היטב בינתיים חותכים את כל הירקות וכן קוצצים דק את עשבי
ומטבלים לפי הטעם .בקערה גדולה מניחים את הטיבול .מוסיפים אותם לקוסקוס ומערבבים היטב .מוסיפים
הגזרים המגוררים,מוסיפים לו את השום ואת
לסלט את רוטב הטבסקו ומשפרים את התיבול לפי הטעם
הפטרוזיליה .שופכים מעל ומערבבים היטב. ניתן לקשט את הסלט עם זיתים שחורים
למחרת ניתן לקשט את הסלט ולהגיש מייד
סלט אבוקדו ואגסים
אופן הכנה:
מצרכים:
מניחים בקערת ערבוב את האבוקדו והאגסים.
מערבבים את חומרי הרוטב .שופכים מעל 2כפות חומץ בין יין 2אבוקדו חתוכים לקוביות
4כפות שמן 4אגסים חתוכים לפלחים
ומערבבים בעדינות .מקשטים עם העירית. פלפל ומלח.
עירית קצוצה
כף חרדל דיז'ון
15
צרפתי קוסקוס
מצרכים: מצרכים:
8גזרים מקולפים 1חבילה קוסקוס אינסטנט בינוני
2שיני שום כתושים 3עגבניות מקולפות ,בלי הליבה וחתוכות לקוביות
צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוץ דק
1פלפל צהוב חתוך לקוביות דקות
רוטב וינגרט 1גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
2כפות חומץ בין יין צרור של פטרוזיליה קצוץ דק
5כפות שמן תירס עלי נענע קצוצות דק
1כפית רוטב טבסקו
2כפיות חרדל דיז'ון
מלח גס קליפת לימון מגוררת דק
פלפל מיץ מלימון אחד
1כוס מים חמים
לקישוט: מלח גס
פלפל
2ביצים קשות פרוסות דק
כף צלפים אופן הכנה:
אופן ההכנה: יש להכין את הסלט יום לפני
בקערה גדולה שמים את הקוסקוס ,ממליחים ומפלפלים.
את הסלט עדיף להכין יום לפני על מנת לשפר את מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון וכן את כוס המים
טעמו .במעבד מזון מגררים דק את הגזרים. .מערבבים היטב ומניחים בצד עד שכל המים נספג .הקוקוס
בקערה קטנה מכינים את רוטב הוינגרט.מערבבים מתרכ .
יחד את כל חומרי הרוטב ומערבבים היטב בינתיים חותכים את כל הירקות וכן קוצצים דק את עשבי
ומטבלים לפי הטעם .בקערה גדולה מניחים את הטיבול .מוסיפים אותם לקוסקוס ומערבבים היטב .מוסיפים
הגזרים המגוררים,מוסיפים לו את השום ואת
לסלט את רוטב הטבסקו ומשפרים את התיבול לפי הטעם
הפטרוזיליה .שופכים מעל ומערבבים היטב. ניתן לקשט את הסלט עם זיתים שחורים
למחרת ניתן לקשט את הסלט ולהגיש מייד
סלט אבוקדו ואגסים
אופן הכנה:
מצרכים:
מניחים בקערת ערבוב את האבוקדו והאגסים.
מערבבים את חומרי הרוטב .שופכים מעל 2כפות חומץ בין יין 2אבוקדו חתוכים לקוביות
4כפות שמן 4אגסים חתוכים לפלחים
ומערבבים בעדינות .מקשטים עם העירית. פלפל ומלח.
עירית קצוצה
כף חרדל דיז'ון
15