Page 22 - medorledor112
P. 22
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: מרק פלפלים אדומים
יש לשרוף את הפלפלים בגריל בתנור .לאחר ששרפנו אותם ומסקרפונה
מכל צדדיהם .מוציאים אותם מהתנור .על מנת שיהיה קל לקלוף
אותם ,מכניסים אותם לשקית ניילון .משהים אותם כמה דקות מצרכים ל 4 :מנות
ואז בזהירות מקלפים את הפלפלים .מוציאים את הגרעינים. זמן הכנה 15 :דקות
מומלץ לקלף אותם מעל קערה על מנת לאסוף את הנוזלים זמן בישול 45 :דקות
שלהם .חותכים אותם לרצועות. מצרכים:
במקביל מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים על אש קטנה 1ק"ג פלפלים אדומים
את השום והבצל הקצוץ דק .מוסיפים את רצועות הפלפלים,
רסק העגבניות ,ציר הירקות ,הסוכר ואת נוזלי הפלפלים. 1/2ליטר ציר ירקות
15מ"ל רסק עגבניות
מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5-דקות.
מוסיפים את הפפריקה וחופן עלי פטרוזיליה או בזיליקום ואת 1כף שמן זית
גבינת המסקרפונה .טוחנים לקרם חלק ומטבלים במלח ופלפל. 2שיני שום
1בצל
להגשה:
אפשר לעטר עם כף של קרם פרש וקצת בזיליקום או פטרוזיליה 1/2כפית פפריקה מתוקה
50גר' גבינת מסקרפונה
קצוצים.
1/2כפית סוכר או סירופ אגבה
חופן עלי פטרוזיליה או עלי בזיליקום קצוצות
22