Page 37 - medorledor111
P. 37
מגזין מדור לדור בתוקף עד 31/12/22 צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
יש לחמם מראש תנור לחום של 200מעלות (טרמוסטט )6 טורט סתווית עם
יש לטחון בצורה גסה את אגוזי מלך. חבושים ,תפוחים ואגסים
יש לחתוך את הבצק לשניים .בעזרת מערוך יש לרדד את הבצק מצרכים ל 6 :מנות
לעיגול קצת יותר גדול מקוטר תבנית טארט (קוטר .)26יש זמן הכנה 15 :דקות
זמן אפיה 35 :דקות
לשמן את התבנית במעט חמאה ומעל ניר אפיה.
להניח מעל את עיגול הבצק .במרכז הבצק מניחים את פרוסות מצרכים:
הפירות (משלבים את הפרוסות פעם אגסים ,פעם תפוחים, 500גר' בצק עלים
פעם חבושים) ,הצימוקים ואגוזי מלך. 1חבוש
מפזרים מעל את הקינמון וסוכר וניל. 2תפוחים
2אגסים
שופכים מעל את הדבש. 2כפות צימוקים
מרדדים את חצי השני של הבצק לעיגול ומניחים מעל הפירות. 2כפות אגוזי מלך
חותכים את עודף הבצק ,מברישים בחלבון ,סוגרים ומהדקים 2כפות דבש
1/2כפית קינמון
את שני עיגולי הבצק. 1שקית סוכר וניל
מערבבים בקערה היטב את החלמון ובעזרת מברשת מברישים 1חלבון ו 1חלמון
את החלק העליון של העוגה. ההכנה:
יוצרים חור במרכז העוגה בקוטר (בקוטר של ס"מ) על מנת יש לקלף את הפירות ולפרוס אותם לפרוסות דקות.
שהאדים יצאו ולא ירטיבו את הבצק. גיליון 111
אופים בתנור במשך 35עד 40דקות עד שהעוגה מוזהבת.
מגישים פושר או קר.
37