Page 36 - medorledor111
P. 36

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                           ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬  ‫סלט ירוק עם פטריות‬
‫קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה‪ ,‬מוסיפים‬                      ‫ואגסים‬
‫את האבוקדו‪ ,‬הצנוניות‪ ,‬הפטריות‪ ,‬האגסים ואת נבטי החמנייה‪.‬‬
                                                                                          ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                           ‫מערבבים קלות‪.‬‬                                 ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל הסלט‪.‬‬
                                                                                                    ‫מצרכים‪:‬‬
               ‫מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט‪.‬‬                                 ‫עלי חסה‪ ,‬רוקט וארוגולה‬
                                                                                      ‫‪ 1‬אבוקדו חתוך לקוביות‬
                                                               ‫‪ 1‬סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות‬

                                                                                         ‫‪ 6‬צנוניות פרוסות דק‬
                                                                                    ‫‪ 2‬אגסים חתוכים לקוביות‬

                                                                                        ‫‪ 100‬גרם נבטי חמנייה‬

                                                                                                      ‫לרוטב‪:‬‬
                                                                                                ‫‪ 2‬כפות דבש‬
                                                                                                  ‫‪ 1‬כף חרדל‬
                                                                                           ‫‪ 2‬כפות חומץ בין יין‬
                                                                                             ‫‪ 4‬כפות שמן זית‬
                                                                                              ‫‪ 1‬שן שום כתוש‬
                                                                                             ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                            ‫‪36‬‬
   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41