Page 36 - medorledor111
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: סלט ירוק עם פטריות
קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה ,מוסיפים ואגסים
את האבוקדו ,הצנוניות ,הפטריות ,האגסים ואת נבטי החמנייה.
מצרכים ל 4 :מנות
מערבבים קלות. זמן הכנה 15 :דקות
מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל הסלט.
מצרכים:
מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט. עלי חסה ,רוקט וארוגולה
1אבוקדו חתוך לקוביות
1סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות
6צנוניות פרוסות דק
2אגסים חתוכים לקוביות
100גרם נבטי חמנייה
לרוטב:
2כפות דבש
1כף חרדל
2כפות חומץ בין יין
4כפות שמן זית
1שן שום כתוש
מלח ופלפל גרוס
36