Page 33 - medorledor110
P. 33
מגזין מדור לדור בתוקף עד 30/11/22 צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
ההכנה: עוגת ענבים
יש לחמם את התנור לחום של 180מעלות (.)6
מצרכים ל 6 :מנות
יש לשטוף את הענבים. זמן הכנה 10 :דקות
שמים את החמאה בכלי זכוכית ומכסים אותו .את הכלי מניחים זמן אפיה 35 :דקות
במיקרו וממיסים את החמאה (כדקה עד דקה וחצי ). מצרכים:
בקערת ערבול מניחים את הקמח ,אבקת הסוכר ,השקדים 150גר' ענבים שחורים עדיפות לזן מוסקט
הטחונים ואבקת האפיה ומערבבים. 5חלבונים
מקציפים את החלבונים לקצף חזק ומקפלים אותם לתוך 150אבקת סוכר
תערובת הקמח עד קבלת מסה אחידה .אז מוסיפים את
100גר' חמאה
החמאה המומסת ומערבבים שוב .משהים לחמש דקות. 70גר' קמח
משמנים תבנית קפיצית .מוזגים בה את הבצק ומעל מפזרים
65גר' שקדים טחונים דק
את הענבים. 2גר' אבקת אפיה
אופים במשך 35דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.
*ניתן לפזר מעל אבקת סוכר לפני ההגשה.
גיליון 33 110