Page 31 - medorledor110
P. 31

‫מגזין מדור לדור‬

                                                           ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫קלפוטי גבינת רוקפור‬
                  ‫לחמם את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪.)6‬‬               ‫עם פטריות‬
            ‫לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לחתיכות גדולות‪.‬‬
‫יש לשמן את תבנית הפאי עם קצת חמאה‪ .‬להניח מעל את‬                            ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות – תבנית פאי ‪24‬‬
                                                                                         ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
                                         ‫חתיכות הפטריות‪.‬‬                                 ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
‫שמים בקערה את הביצים ומוסיפים להם את הסוכר‪ .‬מערבבים‬
‫בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד ומוקצף‪ .‬מוסיפים‬                                                       ‫מצרכים‪:‬‬
‫את החלב ואת גבינת הרוקפור‪ .‬מערבבים היטב‪ .‬ממליחים‬                                                ‫‪ 125‬גר' קמח‬
                                                                                              ‫‪ 100‬גר' רוקפור‬
      ‫ומפלפלים לפי הטעם (זהירות גבינת הרוקפור מלוחה!)‪.‬‬                              ‫‪ 10‬פטריות מסוג שמפיניון‬
‫תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח כדי למנוע יצירת גושים‪.‬‬                                            ‫‪ 300‬מ"ל חלב‬

                           ‫מערבבים עד קבלת מרקם אחיד‪.‬‬                                                ‫‪ 3‬ביצים‬
‫שופכים את התערובת מעל הפטריות ואופים במשך עשרים‬                                                 ‫‪ 1‬כפית סוכר‬
                                                                                       ‫חמאה לשמון התבנית‬
                                                    ‫דקות‪.‬‬                                    ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫גיליון ‪31 110‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36