Page 31 - medorledor110
P. 31
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: קלפוטי גבינת רוקפור
לחמם את התנור לחום של 180מעלות (.)6 עם פטריות
לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לחתיכות גדולות.
יש לשמן את תבנית הפאי עם קצת חמאה .להניח מעל את מצרכים ל 4 :מנות – תבנית פאי 24
זמן הכנה 25 :דקות
חתיכות הפטריות. זמן אפיה 20 :דקות
שמים בקערה את הביצים ומוסיפים להם את הסוכר .מערבבים
בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם אחיד ומוקצף .מוסיפים מצרכים:
את החלב ואת גבינת הרוקפור .מערבבים היטב .ממליחים 125גר' קמח
100גר' רוקפור
ומפלפלים לפי הטעם (זהירות גבינת הרוקפור מלוחה!). 10פטריות מסוג שמפיניון
תוך כדי ערבוב מוסיפים את הקמח כדי למנוע יצירת גושים. 300מ"ל חלב
מערבבים עד קבלת מרקם אחיד. 3ביצים
שופכים את התערובת מעל הפטריות ואופים במשך עשרים 1כפית סוכר
חמאה לשמון התבנית
דקות. מלח ופלפל גרוס
גיליון 31 110