Page 35 - medorledor109
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬                                    ‫בתוקף עד ‪31/10/22‬‬  ‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

 ‫הטבה למדור לדור‪10‬‬

‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪0‬‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬             ‫עוגת תפוחים עם דבש‬
‫בקערה מערבבים יחד את הקמח‪ ,‬את ‪ 150‬גר' אבקת הסוכר‬
                                                                                                        ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                          ‫ואבקת השקדים‪.‬‬                                                ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫בקערה מקציפים את החלבונים לקצף רך‪ .‬מקפלים את הקצף‬                                                     ‫זמן אפיה‪ :‬חצי שעה‬

         ‫בקערת עם החומרים היבשים עד קבלת מרקם חלק‪.‬‬                                                                ‫מצרכים‪:‬‬
‫במחבת ממיסים את החמאה ומבשלים עד שהנוזל מקבל צבע‬                                                            ‫‪ 175‬גר' חמאה‬
‫אגוז‪ .‬מוסיפים את הדבש ומערבבים‪ .‬מוסיפים למחבת את‬                                                           ‫‪ 1‬כף דבש נוזלי‬
‫תפוחי העץ‪ ,‬מקפיצים אותם‪ ,‬מפזרים מעל את הסוכר החום‬
                                                                                                               ‫‪ 75‬גר' קמח‬
                     ‫וממשיכים להזהיב אותם מכל צדדיהם‪.‬‬                                                ‫‪ 100‬גר' אבקת שקדים‬
                        ‫מחממים תנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪.‬‬
                                                                                                       ‫‪ 150‬גר' אבקת סוכר‬
‫בתבנית משומנת שופכים את המלית ומעל מסדרים את‬                                                                    ‫‪ 6‬חלבונים‬
                                             ‫התפוחי העץ‪.‬‬
                                                                                      ‫‪ 8‬תפוחי עץ קלופים וחתוכים לשמיניות‬
                ‫אופים במשך חצי שעה או עד שהעוגה יציבה‪.‬‬                                                   ‫‪ 100‬גר' סוכר חום‬
                   ‫ניתן להגיש פושר עם כדור גלידת וניל ליד‪.‬‬

‫גיליון ‪35 109‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40