Page 35 - medorledor109
P. 35
מגזין מדור לדור בתוקף עד 31/10/22 צילום :אלכס דונין
הטבה למדור לדור10
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0
ההכנה: עוגת תפוחים עם דבש
בקערה מערבבים יחד את הקמח ,את 150גר' אבקת הסוכר
מצרכים ל 6 :מנות
ואבקת השקדים. זמן הכנה 20 :דקות
בקערה מקציפים את החלבונים לקצף רך .מקפלים את הקצף זמן אפיה :חצי שעה
בקערת עם החומרים היבשים עד קבלת מרקם חלק. מצרכים:
במחבת ממיסים את החמאה ומבשלים עד שהנוזל מקבל צבע 175גר' חמאה
אגוז .מוסיפים את הדבש ומערבבים .מוסיפים למחבת את 1כף דבש נוזלי
תפוחי העץ ,מקפיצים אותם ,מפזרים מעל את הסוכר החום
75גר' קמח
וממשיכים להזהיב אותם מכל צדדיהם. 100גר' אבקת שקדים
מחממים תנור לחום של 180מעלות.
150גר' אבקת סוכר
בתבנית משומנת שופכים את המלית ומעל מסדרים את 6חלבונים
התפוחי העץ.
8תפוחי עץ קלופים וחתוכים לשמיניות
אופים במשך חצי שעה או עד שהעוגה יציבה. 100גר' סוכר חום
ניתן להגיש פושר עם כדור גלידת וניל ליד.
גיליון 35 109