Page 32 - medorledor109
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין צילום :אלכס דונין
ההכנה: קרם (מרק) של אגסים
תחילה יש לקלף את הבצל ולקצוץ אותו דק .במקביל וערמונים עם נגיעה של
מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות גדולות.
פפריקה
מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים את קוביות האגסים ומקפיצים יחד כ 2-דקות. (במנה טבעונית מחליפים את השמנת לחלב קוקוס)
מפזרים מעל את הפפריקה האדומה ,מוסיפים את הערמונים
מצרכים ל 4 :מנות
ו 300-מ"ל מים .מבשלים כ 15-דקות. זמן הכנה 10 :דקות
לאחר מכן מוסיפים את השמנת/חלב קוקוס .ממליחים זמן בישול 20 :דקות
ומפלפלים לפי הטעם ואז טוחנים למרקם חלק. מצרכים:
טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול על ידי הוספה של 250גר' ערמונים מבושלים למחצה (ניתן לקנות בשקיות)
פפריקה ,מלח ופלפל. 1/4כפית פפריקה מתוקה
מחממים מחבת קטן ומזהיבים בה את הצנוברים. 2כפות צנוברים
מוזגים את המרק כשהוא חם ומפזרים מעל את הצנוברים. 6אגסים
1בצל אדום
200מ"ל שמנת בישול או חלב קוקוס
כף שמן זית
מלח ופלפל לבן גרוס
32