סלטים
מוס אבוקדו עם זנגוויל
8 מנות זמן הכנה: 5 דקות מצרכים: 1 אבוקדו בשל 2 כפות מיץ לימון 1 כף זנגוויל מגורר 4 כפות
סלט ירוק עם פטריות ואגסים
מצרכים: עלי חסה, רוקט וארוגולה 1 אבוקדו חתוך לקוביות 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות 6 צנוניות פרוסות דק
סלט קייל ותפוחי עץ לצד ויניגרט דבש וזנגביל
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: לרוטב הויניגרט: 2 כפות חומץ בין יין 2 כפות דבש 1 כף של
סלט חצילים במרינדת קפה לצד גבינת פטה ודומדמניות
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות מצרכים: 1 חציל גדול 50 גר' אגוזי מלך 40 מ"ל אספרסו 1 שן שום
סלט קישואים ומלון
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים: 1 קישוא 1 מלון קטן 1/2 חבילה בזיליקום רוטב וינגרט: 1 כף וחצי
סלט מלון, גבינת מוצרלה ובזיליקום
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: 1 מלון 250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים) 10 עלי בזיליקום 3 כפות
סלט תפוחי עץ, חסת משי וגבינת חלומי
4מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 5 דקות מצרכים: 2 תפוחי עץ גרני סמית קלופים ופרוסים לפרוסות דקות עליהם
מוס אספרגוס על בסיס קרם אבוקדו
4 מנות זמן ההכנה:10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: למוס האספרגוס: 10 אספרגוס קטנים 100 גר' גבינה לבנה 9%
סלט גזר, תפוחי עץ ואגוזי לוז
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים: 6 גזרים מקולפים 1 תפוח גראן סמיט מקולף ומגולען 1 תפוח פינק ליידי
סלט כרוב בשני צבעים עם גרעיני רימון
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן קירור: שעתיים מצרכים: 1 רימון 1/4 כרוב לבן 1/2 כרוב אדום 1 חבילה
סלט תפוזים ותמרים
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 40 דקות זמן קירור: שעה מצרכים: 1 קג' תפוזים 6 תמרים 75