סלט עולש (אנדיב) עם רוטב רוקפור

סלט עולש של יהודית לוטואק

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

מצרכים:

4 עולש

100 גר' רוקפור

30 גר' רוקפור חתוך לקוביות

קצת עלי פטרוזיליה

8 אגוזי מלך

1/2 כפית חרדל דיז'ון

1 כף חומץ בלסמי

4 כפות שמן

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

בקערת ערבוב מועכים יחד את החרדל ו100 גר' רוקפור. מוסיפים את החומץ והשמן ומערבבים היטב עד קבלת רוטב אחיד.

קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומוסיפים לרוטב.

שוטפים את העולש ושומרים בצד כ-10 עלים יפים. פורסים את יתר העולש לפרוסות דקות.

להגשה: מניחים במרכז צלחת ההגשה ערמה של פרוסות עולש ומסביב את העלים, שופכים מעל את רוטב הרוקפור, מפזרים מעל את אגוזי המלך וקוביות הרוקפור.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 128
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן