מדליונים של פילה בקר עם רוטב חרדל

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן בישול: 6 דקות

מצרכים:

8 סטיקים פילה בקר מיושנים (במשקל של 100 גר' כל אחד)

100 גר' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה

4 כפות חרדל דיז'ון

2 כפות אורגנו

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים מחבת וכאשר היא חמה משמנים במעט שמן זית את הסטייקים, מניחים את הסטייקים במחבת וסוגרים אותם כדקה מכל צד. מוציאים את הסטייקים ומניחים אותם על צלחת למשך הכנת הרוטב.

באותה המחבת מוסיפים את החמאה או המרגרינה, את האורגנו ובעזרת מטרפה מערבבים בעדינות וכל זאת עושים על אש נמוכה. מוסיפים את החרדל וממליחים ומפלפלים תוך ערבוב עם מטרפה על מנת למנוע התפרקות החרדל.

כשהרוטב קצת יותר סמיך מחזירים את הסטייקים.

לדרגת "מדיום" מבשלים עוד כ – שלוש דקות (תמיד על אש קטנה).

מגישים מיד יחד עם הרוטב.  

 

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן