מדליונים של פילה בקר עם רוטב חרדל

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן בישול: 6 דקות

מצרכים:

8 סטיקים פילה בקר מיושנים (במשקל של 100 גר' כל אחד)

100 גר' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה

4 כפות חרדל דיז'ון

2 כפות אורגנו

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים מחבת וכאשר היא חמה משמנים במעט שמן זית את הסטייקים, מניחים את הסטייקים במחבת וסוגרים אותם כדקה מכל צד. מוציאים את הסטייקים ומניחים אותם על צלחת למשך הכנת הרוטב.

באותה המחבת מוסיפים את החמאה או המרגרינה, את האורגנו ובעזרת מטרפה מערבבים בעדינות וכל זאת עושים על אש נמוכה. מוסיפים את החרדל וממליחים ומפלפלים תוך ערבוב עם מטרפה על מנת למנוע התפרקות החרדל.

כשהרוטב קצת יותר סמיך מחזירים את הסטייקים.

לדרגת "מדיום" מבשלים עוד כ – שלוש דקות (תמיד על אש קטנה).

מגישים מיד יחד עם הרוטב.  

 

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן