Page 16 - medorledor79
P. 16
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: סופלה אביבי
מחממים את התנור לחום של 210מעלות ( . )7מחממים בסיר
מצרכים ל 4 :מנות
מים ומוסיפים שתי כפות מלח בישול. זמן הכנה 30 :דקות
מקלפים את תפוחי האדמה והקישואים .שוטפים את הכרובית. זמן אפיה 30 :דקות
כשהמים רותחים ,מוסיפים את הירקות ומבשלים אותם עד
מצרכים:
שמתרככים .מועכים אותם לפירה חלק. 400גר' תפוחי אדמה
מפרידים בין החלמונים והחלבונים .מוסיפים את החלמונים
לפירה ומערבבים היטב .מוסיפים לתערובת את השמנת ואת 200גר' קישואים
200גר' כרובית
הגבינה ומערבבים שוב. 100גר' גבינה צהובה
מקציפים את החלבונים עם מעט מלח לקצף יציב .מוסיפים 100מ"ל
אותם לתערובת הירקות בתנועות קיפוליות .מפלפלים 1כף פרורי לחם
וממליחים לפי הטעם .משמנים תבנית סופלה ,שופכים מעל
את תערובת הירקות ומפזרים מעל את פירורי הלחם .אופים 4ביצים
15גר' חמאה
כ-שלושים דקות או עד שייצא שחום. מלח ופלפל שחור גרוס
16