Page 34 - medorledor68
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: קרם שוקולד
מיוחד לפסח
מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה .בקערה מניחים
את קוביות השוקולד ,הדבש והסוכר החום .מניחים את מצרכים ל 4 :מנות
הקערה על הסיר ,מנמיכים את האש ובמשך כ 15-דקות זמן הכנה 20 :דקות 3 +שעות קירור
ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים בהדרגה 200מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד קבלת זמן אפייה 20 :דקות
מצרכים:
מרקם אחיד.
200גר' שוקולד מריר ()72%
בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור ,תמצית הוניל והקינמון, 1כף דבש נוזלי
מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה.
1כפית תמצית וניל
מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת 300מ"ל שמנת מתוקה
השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
80גר' סוכר חום
מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים 1כפית קורנפלור
כשלוש שעות.
1כפית קינמון
לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות
או פטל. 34