Page 34 - medorledor68
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                         ‫ההכנה‪:‬‬                ‫קרם שוקולד‬
                                                               ‫מיוחד לפסח‬
‫מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה‪ .‬בקערה מניחים‬
‫את קוביות השוקולד‪ ,‬הדבש והסוכר החום‪ .‬מניחים את‬                            ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫הקערה על הסיר‪ ,‬מנמיכים את האש ובמשך כ‪ 15-‬דקות‬             ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות ‪ 3 +‬שעות קירור‬
‫ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס‪.‬‬
‫מוסיפים בהדרגה ‪ 200‬מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד קבלת‬                       ‫זמן אפייה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                      ‫מצרכים‪:‬‬
                                            ‫מרקם אחיד‪.‬‬
                                                                       ‫‪ 200‬גר' שוקולד מריר (‪)72%‬‬
‫בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור‪ ,‬תמצית הוניל והקינמון‪,‬‬                             ‫‪ 1‬כף דבש נוזלי‬
          ‫מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה‪.‬‬
                                                                               ‫‪ 1‬כפית תמצית וניל‬
‫מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת‬                         ‫‪ 300‬מ"ל שמנת מתוקה‬
              ‫השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה‪.‬‬
                                                                                  ‫‪ 80‬גר' סוכר חום‬
‫מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים‬                                   ‫‪ 1‬כפית קורנפלור‬
                                          ‫כשלוש שעות‪.‬‬
                                                                                    ‫‪ 1‬כפית קינמון‬
‫לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות‬
                                                 ‫או פטל‪.‬‬                                          ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39