Page 32 - medorledor68
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
בין העלים בלי לקרוע אותם. עלי כרוב ממולאים
בדג סלמון טרי ומעושן
מקלפים את הגזר וחותכים לקוביות קטנות .מחממים סיר
עם מים ,מלח ופלפל ומביאים לרתיחה .מוסיפים את קוביות מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
הגזר ומבשלים כחמש דקות .שומרים בחום. זמן בישול 10 :דקות
את הסלמון חותכים לקוביות קטנות. זמן אפיה 15 :דקות
יש לקצוץ את עלי הבזיליקום ולערבבם עם הקרם פרש. מצרכים:
ממליחים ומפלפלים ,מוסיפים 50מ"ל יין לבן ומערבבים. 400גר' סלמון טרי
100גר' סלמון מעושן
מניחים את עלי הכרוב על מגש .על כל עלה מניחים כף של
קוביות סלמון ומעל מעט מן רוטב השמנת. 1כרוב
2גזרים
מחממים תנור לחום של 180מעלות (טרמוסטט ) 6 30מ"ל קרם פרש (שמנת )42%
מקפלים את העלים ומניחים אותם בתבנית .שופכים מעל את עלי בזיליקום טרי
300מ"ל יין לבן
יתר היין .אופים במשך חמש עשרה דקות. מלח ופלפל גרוס
להגשה: ההכנה:
מניחים עלה או שניים ,מפזרים מעל קוביות גזר ומעט מרוטב
שוטפים את הכרוב .מחממים מים עד לרתיחה ,ממליחים
השמנת. ומבשלים את הכרוב כעשר דקות .מצננים ומתחילים להפריד
32