Page 33 - medorledor68
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫מכסים את הסיר‪ ,‬מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש‬                         ‫קונפי טלה‬
‫וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש‬
                                                                                       ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                  ‫דקות‪.‬‬                               ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב‬                                     ‫זמן בישול‪ :‬שעתיים‬

                               ‫סמיך‪ .‬יש לערבב מדי פעם‪.‬‬                                              ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                            ‫‪ 4‬חתיכות טלה (זרוע)‬
‫‪33‬‬
                                                                                                      ‫‪ 1‬בצל גדול‬
                                                                                                  ‫‪ 1‬כף דבש נוזלי‬
                                                                                               ‫‪ 1‬כף עלי טימין טרי‬
                                                                                             ‫‪ 1‬כף עלי רוזמרין טרי‬

                                                                                                         ‫שמן זית‬
                                                                                                 ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                  ‫ההכנה‪:‬‬

                                                         ‫יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק‪ .‬בסיר חסין אש מחממים‬
                                                         ‫מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל‪ .‬מקפיצים אותם‬

                                                                                                      ‫עד הזהבה‪.‬‬
                                                                ‫מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד‪.‬‬
                                                         ‫מנמיכים את האש‪ ,‬מוסיפים את הדבש‪ ,‬מסובבים את‬
                                                         ‫חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם‪ .‬מוסיפים את‬
                                                         ‫הטימין והרוזמרין‪ .‬מערבבים‪ .‬מוסיפים חצי כוס מים‪ ,‬ממליחים‬

                                                                                                      ‫ומפלפלים‪.‬‬

                                                                                                            ‫גיליון ‪68‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38