Page 33 - medorledor68
P. 33
מגזין מדור לדור
מכסים את הסיר ,מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש קונפי טלה
וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש
מצרכים ל 4 :מנות
דקות. זמן הכנה 10 :דקות
מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב זמן בישול :שעתיים
סמיך .יש לערבב מדי פעם. מצרכים:
4חתיכות טלה (זרוע)
33
1בצל גדול
1כף דבש נוזלי
1כף עלי טימין טרי
1כף עלי רוזמרין טרי
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
ההכנה:
יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק .בסיר חסין אש מחממים
מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל .מקפיצים אותם
עד הזהבה.
מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.
מנמיכים את האש ,מוסיפים את הדבש ,מסובבים את
חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם .מוסיפים את
הטימין והרוזמרין .מערבבים .מוסיפים חצי כוס מים ,ממליחים
ומפלפלים.
גיליון 68