Page 24 - medorledor67
P. 24

‫פינת הטעמים של יהודית‬
                                                        ‫מאת‪ :‬יהודת לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫מעמידים את פרוסות תפוחי האדמה ומצמידים אותם אחת‬            ‫מאפה תפוחי אדמה‬
‫לשניה‪ .‬כשכל פרוסות תפוחי האדמה מסודרים שופכים מעל‬               ‫עם שום וטימין‬

                                    ‫את תערובת החמאה‪.‬‬                                  ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
    ‫מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומפזרים מעל טימין טרי‪.‬‬                                 ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬

                     ‫מניחים מעל התבנית רדיד אלומיניום‪.‬‬                                   ‫זמן אפיה‪ :‬שעה‬

              ‫אופים במשך שעה עד שתפוחי אדמה זהובים‪.‬‬                                                ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                          ‫‪ 3‬תפוחי אדמה גדולים‬
                                                                                  ‫מזן דזירה שטופים ופרוסים דק‬

                                                                                                  ‫‪ 3‬כפות חמאה‬
                                                                                                ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬
                                                                                            ‫‪ 1‬שן שום פרוסה דק‬
                                                                                          ‫מלח ופלפל לפי הטעם‬

                                                                                                          ‫טימין‬

                                                                                                 ‫ההכנה‪:‬‬

                                                        ‫מחממים את התנור לחום של ‪ 200‬מעלות ומשמנים תבנית‬
                                                                                                     ‫חסינת אש‪.‬‬

                                                        ‫בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית ואז‬
                                                                         ‫מוסיפים את השום ומזהיבים אותה קלות‪.‬‬

                                                                                                                 ‫‪24‬‬
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29