Page 24 - medorledor67
P. 24
פינת הטעמים של יהודית
מאת :יהודת לוטואק 054-7388825
מעמידים את פרוסות תפוחי האדמה ומצמידים אותם אחת מאפה תפוחי אדמה
לשניה .כשכל פרוסות תפוחי האדמה מסודרים שופכים מעל עם שום וטימין
את תערובת החמאה. מצרכים ל 4 :מנות
מפלפלים וממליחים לפי הטעם ומפזרים מעל טימין טרי. זמן הכנה 10 :דקות
מניחים מעל התבנית רדיד אלומיניום. זמן אפיה :שעה
אופים במשך שעה עד שתפוחי אדמה זהובים. מצרכים:
3תפוחי אדמה גדולים
מזן דזירה שטופים ופרוסים דק
3כפות חמאה
2כפות שמן זית
1שן שום פרוסה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
טימין
ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 200מעלות ומשמנים תבנית
חסינת אש.
בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית ואז
מוסיפים את השום ומזהיבים אותה קלות.
24