Page 26 - medorledor65
P. 26
פינת הטעמים של יהודית
ההכנה: עוף עם מיץ רימונים
ואגוזים
מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את חלקי העוף,
מזהיבים אותם מכל צדדיהם .כשהעוף מוזהב מוסיפים את מצרכים ל 4 :מנות
הבצל .מקפיצים עד שהבצל שקוף .ממליחים ומפלפלים. זמן הכנה 20 :דקות
מוסיפים את המים ומבשלים תוך בעבוע כ 45-דקות כשהסיר זמן בישול :שעה ורבע
מכוסה. מצרכים:
מוסיפים את מיץ הרימונים ,האגוזים הקצוצים ואת הדבש. 1עוף מחולק לחתיכות
מכסים את הסיר שוב וממשיכים לבשל עוד 20דקות. 1בצל
מוציאים את חלקי העוף ,שומרים בצד .מצמצמים את הרוטב חצי ליטר מים
250מ"ל מיץ רימונים
עד שהוא מתעבה .מחזירים את חלקי העוף. 400גר' אגוזי מלך קצוצים
3כפות דבש
מגישים בליווי אורז או פירה. 2כפות שמן זית
26