Page 25 - medorledor65
P. 25
מגזין מדור לדור
ואת הכרישה .מבשלים כעשר דקות על אש נמוכה או עד סלמון עם שיפונד
שהכרישה רכה. של כרישה
מוסיפים את חתיכות הסלמון ,מגבירים את האש ומזהיבים מצרכים ל 4 :מנות
אותם כדקה. זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 30 :דקות
מוסיפים את היין הלבן .מבשלים עוד שתי דקות ואז מוסיפים
את השמנת .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מצרכים:
4חתיכות סלמון
בכלי הגשה אישיים חסיני אש שמים בתחתית מתערובת
הירקות ,מעל מניחים את הסלמון .מעל שופכים מן הרוטב. 3כרישות
2בצלים
מפזרים מעל שמיר קצוץ. 100מ"ל יין לבן
מכניסים לתנור ואופים בין 10ל 15-דקות 200מ"ל שמנת בישול
2כפות שמן זית
(תלוי בדרגת העשייה של הדג הרצויה). 4ענפים של שמיר קצוצים
מגישים חם. מלח ופלפל שחור גרוס
25 ההכנה:
מחממים תנור לחום של 150מעלות ()5
מקלפים ופורסים דק את הבצלים .חותכים את החלק הירוק
של הכרישות ,פורסים את החלק הלבן ושוטפים אותם היטב
ומסננים היטב.
מחממים את שמן הזית במחבת ,מוסיפים את הבצל
גיליון 65