Page 24 - medorledor65
P. 24

‫פינת הטעמים של יהודית‬
                                                          ‫מאת‪ :‬יהודת לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫מחממים בסיר את שמן הזית‪/‬שמן קוקוס‪ ,‬מוסיפים את‬                ‫מרק בטטה‪ ,‬כרישה‬
                             ‫הירקות ומקפיצים כ‪ 5-‬דקות‪.‬‬               ‫וחלב קוקוס‬

‫מוסיפים את ציר העוף‪/‬ציר ירקות‪ ,‬את עלה הדפנה ומביאים‬                                     ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫לרתיחה‪ .‬ממליחים וממשיכים לבשל על אש בינונית עד‬                                         ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                                                                      ‫זמן בישול‪ 30 :‬דקות‬
                     ‫שהירקות מתרככים (בערך ‪ 20‬דקות)‪.‬‬
                                                                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
‫כשהירקות רכים מוציאים את עלה הדפנה וטוחנים יחד עם‬                                    ‫‪ 4‬כרישות (כולל החלק הירוק )‬
‫קרם הקוקוס‪ .‬מפלפלים לפי הטעם‪ .‬אם לטעמכם המרק‬
                                                                                                         ‫‪ 2‬בטטות‬
                            ‫סמיך ניתן להוסיף ציר או מים‪.‬‬                                                    ‫‪ 1‬בצל‬
                                                                                                          ‫‪ 3‬גזרים‬
          ‫מגישים בקערות ומעטרים במעט עירית קצוצה‪.‬‬
                                                                                        ‫‪ 1‬ליטר ציר עוף ‪ /‬ציר ירקות‬
                                                                                                      ‫‪ 1‬עלה דפנה‬

                                                                                              ‫‪ 1‬קופסה קרם קוקוס‬
                                                                                     ‫‪ 2‬כפות שמן זית או שמן קוקוס‬

                                                                                         ‫מלח גס ופלפל שחור גרוס‬
                                                                                                ‫מעט עירית קצוצה‬

                                                                                                   ‫ההכנה‪:‬‬

                                                                                ‫קולפים ושוטפים היטב את הירקות‪.‬‬
                                                          ‫את הבטטות חותכים לקוביות‪ .‬פורסים את הכרישות ואת‬

                                                                                           ‫הגזר‪ .‬קוצצים את הבצל‪.‬‬

                                                                                                                   ‫‪24‬‬
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29