Page 24 - medorledor65
P. 24
פינת הטעמים של יהודית
מאת :יהודת לוטואק 054-7388825
מחממים בסיר את שמן הזית/שמן קוקוס ,מוסיפים את מרק בטטה ,כרישה
הירקות ומקפיצים כ 5-דקות. וחלב קוקוס
מוסיפים את ציר העוף/ציר ירקות ,את עלה הדפנה ומביאים מצרכים ל 4 :מנות
לרתיחה .ממליחים וממשיכים לבשל על אש בינונית עד זמן הכנה 15 :דקות
זמן בישול 30 :דקות
שהירקות מתרככים (בערך 20דקות).
מצרכים:
כשהירקות רכים מוציאים את עלה הדפנה וטוחנים יחד עם 4כרישות (כולל החלק הירוק )
קרם הקוקוס .מפלפלים לפי הטעם .אם לטעמכם המרק
2בטטות
סמיך ניתן להוסיף ציר או מים. 1בצל
3גזרים
מגישים בקערות ומעטרים במעט עירית קצוצה.
1ליטר ציר עוף /ציר ירקות
1עלה דפנה
1קופסה קרם קוקוס
2כפות שמן זית או שמן קוקוס
מלח גס ופלפל שחור גרוס
מעט עירית קצוצה
ההכנה:
קולפים ושוטפים היטב את הירקות.
את הבטטות חותכים לקוביות .פורסים את הכרישות ואת
הגזר .קוצצים את הבצל.
24