Page 16 - medorledor64
P. 16
פינת הטעמים של יהודית
מניחים את הבננות בתבנית בלי לקלפם ואופים אותם בתנור בננות אפויות עם רוטב
במשך 8דקות.במקביל מכינים את הרוטב .בסיר קטן מביאים שמנת ,דבש וחומץ בלסמי
לרתיחה את הדבש ,החומץ והשמנת .מכבים. מצרכים ל 4 :מנות
מסננים את הצימוקים ומוסיפים אותם לרוטב. זמן הכנה 12 :דקות
זמן אפיה 8 :דקות
מוציאים את הבננות מן התנור.
מניחים על צלחות הגשה. מצרכים:
4בננות
פותחים את קליפתם לכל אורכן. 2כפות דבש נוזלי
מוזגים מעל מן הרוטב. 2כפות חומץ בלסמי
60גר' צימוקים
ניתן להגיש עם גלידה בקערה קטנה בצד . מיץ מלימון
6כפות שמנת בישול
100מ"ל מים
גלידת וניל או רום –צימוקים (לא הכרחי)
ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180מעלות ()6
בסיר קטן מחממים את המים יחד עם מיץ הלימון.
מביאים לרתיחה ,מוסיפים את הצימוקים ,מכבים את האש
ומשאירים את הצימוקים שיתנפחו .
16