Page 29 - medorledor45
P. 29

‫מגזין מדור לדור‬

    ‫מתכון לבצק פריך‬                                     ‫גיליון ‪45‬‬
                            ‫זמן ההכנה‪ 8 :‬דקות‬

                                        ‫מצרכים‪:‬‬

                                           ‫‪ 220‬גר' קמח‬
                                          ‫‪ 110‬גר' חמאה‬

                                              ‫‪ 1‬כף שמן‬
                                              ‫קורט מלח‬
                                       ‫‪ 2‬כפות מים קרים‬

                                    ‫אופן ההכנה‪:‬‬

  ‫בקערת מערבל המזון מניחים את הקמח ‪ .‬חותכים‬
  ‫את החמאה לקוביות‪ .‬מוסיפים לקמח את קורט המלח‬
  ‫‪,‬כף השמן וקוביות החמאה ומערבלים‪ .‬מרטיבים במים‬
  ‫הקרים ומערבלים שוב ‪.‬ניתן להכין יום קודם‪ .‬מומלץ‬

                              ‫להניח לבצק לפחות שעה‪.‬‬

                                        ‫המשך מעמוד ‪14‬‬

‫‪29‬‬
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34