Page 15 - medorledor22
P. 15
אגסים עם רוטב שוקולד מריר
Poire Belle Helene
אופן ההכנה: מצרכים:
שמים בסיר מים שמים מקל וניל ,מקל קינמון ,סוכר ולימון מצרכים
ומרתיחים .את האגסים מומלץ להשרות במים ולימון כדי 4אגסים קלופים וחצויים (ללא ליבה)
שלא ישחירו .כשהנוזל חם ,מוסיפים את חצאי האגסים
ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה .בגמר הבישול מוציאים 2כפות סוכר
1/2מקל וניל
את החצאים ,מניחים בצלחת לקירור ומסננים מנוזלים.
לפני ההגשה ,ממסים את השוקולד במים ,מוסיפים את ליקר מקל קינמון
התפוז ומביאים למרקם חלק .מניחים בצלחת את חצאי פרוסת לימון
האגסים שופכים מעליהם את השוקולד החם .ניתן להגיש עם מיץ מרבע לימון
3כוסות מים
כדור גלידה ולעטר בשקדים מקורמלים. 100גר' שוקולד מריר 70%
כף ליקר תפוז
3כפות מים
להגשה :ניתן להוסיף
כדור גלידת וניל
או שקדים מקורמלים
מגזין מדור לדור 15