Page 14 - medorledor18_Neat
P. 14
אופן ההכנה: פינת הטעמים של יהודית
קונפי שום :מחממים תנור מראש ל 180 -מעלות .שמים רוסטביף מאנטרקוט
בתבנית את כל החומרים ,מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בקר ,קונפי שום ,
עלי רוקט
40דקות. ובלסמי מצומצם
לרוטב -שמים בסיר את החומץ והסוכר .מצמצמים כ15 -
דקות ומגבירים את חום התנור .כמה שעות לפני צליית מצרכים 6 :מנות
הבשר מורחים אותו בשני סוגי החרדל ומשפדים אותו עם
קונפי שום
השום.
מחממים שמן במחבת וסוגרים את הבשר מכל צדדיו. 20שיני שום
1כף דבש
מעבירים לתבנית צליה ומכניסים לתנור ל 30 -דקות
מוציאים מכסים ברדיד אלומיניום ומחכים 10דקות. 3/4כוס שמן זית תימין
1/2כפית מלח גס
להגשה
מתבלים את הנתח ופורסים דק .מסדרים בצלחת עם הקונפי רוטב בלסמי
שום ומזלפים רוטב מעל. 3/4כוס חומץ בלסמי
2כפות סוכר חום
רוסטביף
1/4כוס שמן זית
1ק"ג אנטריקוט בקר
2כפות חרדל גרעינים
2כפות חרדל רגיל
4שיני שום פרוסות דק
עשבי תיבול
מלח גס
14
קונפי שום :מחממים תנור מראש ל 180 -מעלות .שמים רוסטביף מאנטרקוט
בתבנית את כל החומרים ,מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בקר ,קונפי שום ,
עלי רוקט
40דקות. ובלסמי מצומצם
לרוטב -שמים בסיר את החומץ והסוכר .מצמצמים כ15 -
דקות ומגבירים את חום התנור .כמה שעות לפני צליית מצרכים 6 :מנות
הבשר מורחים אותו בשני סוגי החרדל ומשפדים אותו עם
קונפי שום
השום.
מחממים שמן במחבת וסוגרים את הבשר מכל צדדיו. 20שיני שום
1כף דבש
מעבירים לתבנית צליה ומכניסים לתנור ל 30 -דקות
מוציאים מכסים ברדיד אלומיניום ומחכים 10דקות. 3/4כוס שמן זית תימין
1/2כפית מלח גס
להגשה
מתבלים את הנתח ופורסים דק .מסדרים בצלחת עם הקונפי רוטב בלסמי
שום ומזלפים רוטב מעל. 3/4כוס חומץ בלסמי
2כפות סוכר חום
רוסטביף
1/4כוס שמן זית
1ק"ג אנטריקוט בקר
2כפות חרדל גרעינים
2כפות חרדל רגיל
4שיני שום פרוסות דק
עשבי תיבול
מלח גס
14