Page 15 - medorledor13
P. 15
פאי בננות ברזילאית
לקרם: זמן הכנה 15 :דקות
משך אפיה :כחצי שעה
1/2ליטר חלב
3כפות סוכר מצרכים:
2כפות קורנפלור
2חלמונים
1כפית תמצית וניל בסיס:
למרנג: 8בננות בשלות מאוד
4כפות סוכר
2חלבונים
4כפות סוכר כפית אבקת קינמון
1/3כפית חומץ
2כפיות קורנפלור
1כפית מלח
אופן הכנה:
לבסיס :תחילה קולפים את הבננות ומועכים אותם בעזרת מזלג.
מניחים בסיר עם הסוכר והקינמון .מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה מתמדת עד קבלת עיסה שזופה( .תוך כדי בחישה רואים
את תחתית הסיר) .מורחים את העיסה לתוך תבנית פיירקס או סיליקון בקוטר 25ס"מ .ומניחים להצטנן.
לקרם :בסיר אחר שמים את החלב ,הסוכר ,החלמונים ומערבבים .מוסיפים את הקורנפלור .מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה
עד קבלת קרם הומוגני .מוסיפים בסוף הבישול את תמצית הוניל .מורחים את הקרם מעל הבננות ומצננים .
למרנג :לפני הכנת המרנג יש לחמם את התנור לחום של 150מעלות .מקציפים את החלבונים לקצף חזק .תוך כדי הקצפה
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ,החומץ ולבסוף את הקורנפלור.
שמים את המרנג בשק זילוף ומזלפים מעל הקרם.
אופים את העוגה במשך חצי שעה או עד שהמרנג מוזהב .מצננים .
משקה CAIPIRINHA
זהו המשקה הרשמי של ברזיל
מצרכים ל-כוס משקה:
50מ"ל קאשסה (רום ברזילאי)
לימון ועדיף ליים
3-2כפות סוכר (לפי הטעם)
קרח כתוש (כ 5קוביות קרח)
אופן ההכנה:
לחתוך את לימון ל 8 -ולכתוש אותו עם הסוכר בתוך כוס.
למלא את הכוס בקרח ולשפוך מעל את הקאשסה.
להגיש מיד .
לחיים!
15
לקרם: זמן הכנה 15 :דקות
משך אפיה :כחצי שעה
1/2ליטר חלב
3כפות סוכר מצרכים:
2כפות קורנפלור
2חלמונים
1כפית תמצית וניל בסיס:
למרנג: 8בננות בשלות מאוד
4כפות סוכר
2חלבונים
4כפות סוכר כפית אבקת קינמון
1/3כפית חומץ
2כפיות קורנפלור
1כפית מלח
אופן הכנה:
לבסיס :תחילה קולפים את הבננות ומועכים אותם בעזרת מזלג.
מניחים בסיר עם הסוכר והקינמון .מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה מתמדת עד קבלת עיסה שזופה( .תוך כדי בחישה רואים
את תחתית הסיר) .מורחים את העיסה לתוך תבנית פיירקס או סיליקון בקוטר 25ס"מ .ומניחים להצטנן.
לקרם :בסיר אחר שמים את החלב ,הסוכר ,החלמונים ומערבבים .מוסיפים את הקורנפלור .מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה
עד קבלת קרם הומוגני .מוסיפים בסוף הבישול את תמצית הוניל .מורחים את הקרם מעל הבננות ומצננים .
למרנג :לפני הכנת המרנג יש לחמם את התנור לחום של 150מעלות .מקציפים את החלבונים לקצף חזק .תוך כדי הקצפה
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ,החומץ ולבסוף את הקורנפלור.
שמים את המרנג בשק זילוף ומזלפים מעל הקרם.
אופים את העוגה במשך חצי שעה או עד שהמרנג מוזהב .מצננים .
משקה CAIPIRINHA
זהו המשקה הרשמי של ברזיל
מצרכים ל-כוס משקה:
50מ"ל קאשסה (רום ברזילאי)
לימון ועדיף ליים
3-2כפות סוכר (לפי הטעם)
קרח כתוש (כ 5קוביות קרח)
אופן ההכנה:
לחתוך את לימון ל 8 -ולכתוש אותו עם הסוכר בתוך כוס.
למלא את הכוס בקרח ולשפוך מעל את הקאשסה.
להגיש מיד .
לחיים!
15