Page 39 - medorledor131
P. 39
מגזין מדור לדור
צילום :יהודה לוטואק טארטלטים עם
דובדבנים ומרציפן
הטבה למדור לדור10
מצרכים ל 4 :מנות
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה0 זמן הכנה 45 :דקות
סרוק אותיקינוחים זמן האפיה 40 :דקות
בתוקף עד 31/8/24 מצרכים:
800גר' דובדבנים
39
200גר' מרציפן
2ביצים
40גר' קמח
50גר' חמאה
לבצק:
250גר' קמח
125גר' חמאה
75גר' סוכר
1ביצה
1כפית תמצית וניל
קורט מלח
ההכנה:
לבצק:
להכנת הבצק שמים בבלנדר את הקמח ,מוסיפים את
החמאה ומערבבים לתערובת חולית .טורפים את הביצה עם
כף מים ומוסיפים לתערובת .מוסיפים את הסוכר ,תמצית
הוניל וקורט מלח .מערבבים עד קבלת בצק אחיד .משמנים
ארבע תבניות טארט אישיות .מרפדים אותן בבצק ושומרים
בקירור כעשרים דקות.
מחממים תנור לחום של 180מעלות ( .)6בסיר ממיסים
את החמאה .בקערת מעבד המזון מניחים את המרציפן
עם הביצים ומערבבים .מוסיפים את הקמח ואת החמאה
המומסת .מערבבים עד קבלת עיסה אחידה .שופכים מעל
הבצק.
שוטפים את הדובדבנים ,מוציאים את הגלעין אך שומרים
את הגבעולים .מסדרים אותם על גבי הבצק כאשר לוחצים
עליהם מעט כדי שיהיו יציבים על הבצק .אופים במשך
ארבעים דקות או עד שהשכבה העליונה זהובה.
מוציאים מן התנור ומצננים במשך שלושים דקות ואז
מגישים.
גיליון 131