Page 36 - medorledor131
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: בצלים ממולאים עם
סלמון מעושן
יש לקלף את הבצלים .לוקחים תבנית ,שופכים את שמן התירס
מצרכים ל 8 :מנות
ומסדרים מעל את הבצלים .מחממים תנור לחום בינוני ואופים זמן הכנה 40 :דקות
את הבצלים במשך שעה. זמן אפיה :שעה
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים .מבשלים מצרכים:
8בצלים אדומים
אותם עד שהם מתרככים ,מועכים אותם לפירה .מניחים את 500גר' תפוחי אדמה
300גר' סלמון מעושן
הפירה בסיר ומבשלים על אש קטנה תוך הוספה בהדרגה 1כף שמן תירס
1/4כוס שמן זית
של שמן הזית .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .יש לחתוך את 2כפיות קויאר אדום לקישוט
מלח ופלפל גרוס
הסלמון המעושן לקוביות .מוסיפים את קוביות הסלמון לפירה
ומערבבים.
כשהבצלים מוכנים ,מצננים אותם .כשהם קרים ,מרוקנים את
הפנים ומשאירים רק את שני העלים החיצוניים .ממלאים שק
זילוף עם התערובת .ואז בזהירות ממלאים את הבצלים.
תבשילים ותוספות מקשטים במעט קוויאר אדום.
סרוק אות
36