Page 38 - medorledor131
P. 38

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילצויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכדסונדיוןנין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬   ‫פרוסות זוקיני ירוקים‬
‫שוטפים את הקישואים ומורידים את הפיטם ‪ .‬פורסים לפרוסות‬          ‫מאודים עם שמיר‬

                                                  ‫עגולות ‪.‬‬                               ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫מחממים בסיר כוס מים אחת יחד עם החמאה ‪ .‬כשהמים‬                                           ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫רותחים מוסיפים את הקישואים ומערבבים תוך כדי בישול‬                                      ‫זמן בישול‪ 15 :‬דקות‬
‫‪.‬ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪ ,‬מערבבים(‪),‬מכסים את הסיר‬
‫וממשיכים לבשל על אש נמוכה ‪.‬מדי פעם מערבבים ‪.‬אם יש‬                                                  ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                               ‫‪ 1‬ק"ג קישואים מזן זוקיני ירוק‬
                                   ‫צורך מוסיפים קצת מים ‪.‬‬
‫כשתי דקות לפני תום הבישול מוסיפים את השמיר הקצוץ‬                                         ‫‪ 5‬כפות שמיר קצוץ‬
                                                                                           ‫מלח ופלפל גרוס‬
                     ‫ומערבבים ‪.‬בזיתים ופילטים של אנשובי‪.‬‬
    ‫מגישים כשבצד קערה עם שאר הרוטב‪ .‬תבשיליםותוספות‬                            ‫‪ 50‬גר' חמאה או תחליף חמאה‬

‫סרוק אות‬

                                                            ‫‪38‬‬
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43