Page 38 - medorledor130
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילצויםלו:םא:לאכלסכדסונדיוןנין
ההכנה: סלט ניסואז
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים.
מצרכים ל 4 :מנות
מצננים ,מקלפים ופורסים לפרוסות. זמן הכנה 40 :דקות
מבשלים את הביצים עד שהן קשות .מצננים ,מקלפים ופורסים
זמן בישול :שעה
לפרוסות.
מרתיחים מים בסיר עם קצת מלח וחולטים בהם את השעועית מצרכים:
הירוקה במשך כ 7דקות .מצננים ושמים מעל קרח על מנת 300גר' תפוחי אדמה קטנים
240גר' שעועית ירוקה עדינה קפואה
לשמור על הצבע הירוק .מצננים שוב. 1פלפל ירוק פרוס לרצועות
שוטפים את החסה ומפרידים בין העלים. 1פלפל אדום פרוס לרצועות
מערבבים את חומרי הרוטב. 2בצלים אדומים פרוסים
שמים בקערה את הפלפלים ,הבצל ,את פרוסות תפוחי האדמה 2לבבות חסה
והשעועית הירוקה .שופכים מעל את הרוטב כך שיעטוף את
12עגבניות שרי חתוכות לרבעים
הירקות .מערבבים. 2ביצים קשות
להגשה: 15זיתים שחורים ו 15זיתים ירוקים פרוסים לטבעות
פילטים של אנשובי
מניחים על כל צלחת כמה עלים של חסה ומעל ערימה של
לרוטב:
הסלט הירקות .מניחים מעל כמה פרוסות של ביצים ומקשטים 2כפות חומץ בן יין ,כף חרדל 4 ,כפות שמן זית ,מלח ופלפל.
בזיתים ופילטים של אנשובי.
סלטים מגישים כשבצד קערה עם שאר הרוטב.
סרוק אות
38