Page 36 - medorledor130
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פילאף קינואה
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ .מזהיבים מצרכים ל 8 :מנות
זמן הכנה 5 :דקות
קלות .מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. זמן אפיה 20 :דקות
מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב כדי שהתבלינים יכסו מצרכים:
300גר' קינואה
אותו.
1בצל קצוץ
מוסיפים לסיר את הגזר ,את חלב הקוקוס ואת ציר העוף או 1כפית כורכום
חתיכת ג'ינג'ר קטנה מגוררת
הירקות .מביאים לרתיחה .מנמיכים את האש ומבשלים כ 12 - 1גזר חתוך לקוביות קטנות
1קישוא חתוך לקוביות קטנות
דקות תוך כדי ערבוב. 60גר' שעועית ירוקה עדינה קפואה
60גר' אפונה עדינה קפואה
מוסיפים לקינואה את קוביות הקישוא ,את השעועית חתוכה 1קופסה של חלב קוקוס
1/2ליטר ציר עוף או ירקות
לפרוסות ואת האפונה .מכסים למשך 8דקות או עד שכל מלח ופלפל גרוס
הנוזלים נספגו. 2כפות שמן
טועמים ומתקנים את התיבול לפי הצורך .מגישים עם כוסברה 36
תבשילים ותוספות קצוצה.
סרוק אות