Page 37 - medorledor130
P. 37
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
הכנה: כבדי עוף ביין מרסלה
ובלסמי
להכנת הרוטב :שמים בסיר את כל המרכיבים ומביאים
מצרכים ל 4 :מנות
לרתיחה ,מבשלים על אש בינונית כ 10-עד 15דקות .הרוטב זמן הכנת הרוטב 15 :דקות
נהפך למין סירופ .מוסיפים את מקל הקינמון ,את התימין, זמן טיגון 10 :דקות
טועמים ומשפרים את התיבול אם יש צורך. מצרכים:
12כבדי עוף בהירים ונקיים
מייבשים את הכבדים ,מחממים במחבת את השמן ,מוסיפים מלח גס ,פלפל שחור גרוס
4כפות שמן או שומן אווז מומס
את הכבדים ומטגנים עד שהם זהובים .מוסיפים את הרוטב
לרוטב:
בשרים ומגישים מיד. שליש כוס חומץ בלסמי
שליש כוס חומץ פטל או בן יין אדום
סרוק אות
כוס ורבע יין מרסלה
37 חצי בצל אדום קצוץ דק
מקל קינמון
מלח גס,פלפל שחור גרוס
תימין
גיליון 130