Page 34 - medorledor128
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילצויםלו:םא:לאכלסכדסונדיוןנין
ההכנה: סלט עולש (אנדיב)
עם רוטב רוקפור
בקערת ערבוב מועכים יחד את החרדל ו 100גר' רוקפור.
מצרכים ל 4 :מנות
מוסיפים את החומץ והשמן ומערבבים היטב עד קבלת רוטב זמן הכנה 10 :דקות
אחיד. מצרכים:
4עולש
קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומוסיפים לרוטב. 100גר' רוקפור
30גר' רוקפור חתוך לקוביות
שוטפים את העולש ושומרים בצד כ 10-עלים יפים .פורסים את קצת עלי פטרוזיליה
8אגוזי מלך
יתר העולש לפרוסות דקות. 1/2כפית חרדל דיז'ון
1כף חומץ בלסמי
להגשה :מניחים במרכז צלחת ההגשה ערמה של פרוסות עולש 4כפות שמן
פלפל גרוס
ומסביב את העלים ,שופכים מעל את רוטב הרוקפור ,מפזרים
34
סלטים מעל את אגוזי המלך וקוביות הרוקפור.
סרוק אות