Page 33 - medorledor128
        P. 33
     מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אות                                            הכנה:  אוסובוקו של עגל
שמים את הקמח בצלחת עמוקה .את הבשר טובלים בקמח
מכל צדדיו .מחממים בסיר לחץ את השמן ומניחים מעל את                                מצרכים ל 4 :מנות
פרוסות הבשר .מזהיבים מכל צד .מוסיפים לסיר את פרוסות                             זמן הכנה 20 :דקות
הבצל ,את פרוסות הגזר ואת השום .מערבבים ,מוסיפים                       זמן בישול 45 :דקות עד שעה
גם את העגבניות ואת היין הלבן .מפלפלים וממליחים לפי
הטעם .מוסיפים את הבוקה גרני .סוגרים את הסיר ומבשלים                                       מצרכים:
                                                            4חתיכות של אוסובוקו במשקל  200גר'
        במשך  45דקות מהרגע שפקק סיר הלחץ מסתובב.
להגשה :אפשר להכין תבשיל של תפוחי אדמה חתוכים                                               כל אחד
לקוביות ,עם פרוסות גזר ,עלה דפנה ,מלח ופלפל .מכסים                                  4כפות שמן זית
                                                                                 3שיני שום קצוצות
       את הכל עם מים ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.                       1קופסא עגבניות מרוסקות
                                                                              200גר' גזר פרוס עבה
    בשרים                                                                       2בצלים פרוסים דק
                                                                                     200מ"ל יין לבן
33
                                                                                        1בוקה גרני
                                                                                       3כפות קמח
                                                                                  מלח ופלפל גרוס
                                                                                           גיליון 128
     	
