Page 32 - medorledor128
        P. 32
     פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
                                                   ההכנה:  אפונת שלג מוקפצת
יש לקטום את שני הקצוות של תרמיל אפונת שלג .שימו לב
כשקוטמים את הקצוות גם נמשך חוט ,חשוב לעשות זאת כך                                         מצרכים ל 4 :מנות
שבזמן האכילה לא יהיו חוטים לא רצויים .שוטפים את אפונת                                   זמן הכנה 15 :דקות
השלג ומסננים אותה .במקביל מביאים מים לרתיחה בסיר,                                      זמן בישול 10 :דקות
ממליחים אותם וכשהמים רותחים שופכים אליהם את אפונת
השלג וחולטים אותה במשך חמש דקות .מסננים את אפונת                                                  מצרכים:
השלג ומכניסים אותה למי קרח כדי לשמור על צבעה הירוק.                                     500גר' אפונת שלג
מסננים ושומרים בצד .לפני ההגשה מחממים מחבת ,מוסיפים                     40גר' חמאה או שתי כפות שמן זית
חמאה /שמן זית .מוסיפים את אפונת השלג ומקפיצים אותה
                                                                                          מלח ופלפל גרוס
          במשך חמש דקות .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
    תבשילים ותוספות
סרוק אות
                                                           32
     	
