Page 7 - medorledor11
P. 7
מתי עשיתם את זה בפעם האחרונה? מי מחזיק במקרר שישה מיני סלטים ?
היא מחייכת ,ונראה שהיא בכלל לא מבינה מה השאלה" .אתה
מטפלים רבים נהנים לדבר על שליחותם בעידן לוקח 3-4ביצים למשפחה ,מכניס בצל ,גזר מגורד ואתה מכין
החדש בו הקהל הרחב מודע לגדולות של חביתה .אתה שם אותה על השולחן עם 6מיני סלטים וכמה
הרפואה המשלימה .מתגאים להיות בצד של פרוסות לחם ,מים קרים וזו ארוחה .אפשר להכין סלטים פעם
התורם ובצניעות יתר אינם מרשים לעצמם בשבועיים למשל ,ואני יודעת שיש לי במקרר סלטים .התוספת
להיחשף מעבר לפינה .הפועל היוצא הוא שמהר
מאוד עלולים לאבד את הכוח לטפל או שעוסקים יכולה להיות אפילו שניצלים מוכנים.
במקצוע אחרי שעות העבודה "הזמנית" או "יום אחד בשבועיים אני מקדישה זמן להכין סלטים :סלט
שמגיעים לתרחיש גרוע הרבה יותר :מוותרים תפוחי-אדמה ,סלט חצילים ,סלט עגבניות .אפשר לשמור
סלטים במקרר במשך שבועיים" ,היא אומרת ונראה שהיא
על החלום ,על המקצוע.
עדין לא הבינה את השאלה.
זה לא צריך להיות כך! אנחנו מקיימים את הריאיון שבוע לפני הפסח" .עכשיו ,בגלל
יכולת הריפוי והתשוקה לרפא מהווים
בסיס לקיומכם .אבל לא רק .בעידן העולם הפסח ,אני יודעת שיש לי רק 2סלטים במקרר ,וזה נורא".
הווירטואלי ,ריבוי המטפלים וגודל החשיפה, היא מחמירה מאוד עם עצמה בבישול ,יש דברים שגם אצלי
נוצרו כללים חדשים בעקיבותם ,על מטפלים יוצאים לא מוצלחים .ברגע שאני עושה משהו לא טוב ,ואני לא
לעלות על הבמה ,ליצור נוכחות נכונה ,רציפה, יכולה לתקן ומוזמנים קרובים – אני אומרת להם 'אל תבואו',
ואני נותנת איזו סיבה רפואית .מותר לי בגילי" ,היא אומרת
שקופה ואמינה.
ומתפקעת מצחוק.
מטפלים יקרים ,מתי עשיתם את זה בפעם
האחרונה? מתי דאגתם ליצור את הבמה לא הייתי מגיעה למקום הראשון
המתאימה ולתת לעצמכם זכות קיום כמרפאים
"אני לא חושבת שהייתי מגיעה למקום הראשון בגלל שהייתי
ברפואה משלימה? נאמנה לבישול שלי .אני באתי לתכנית עם קונספציה שלי,
להביא את העבר לעתיד בטעמים אחרים .המישמש הממולא
סרקו את ה QRCODE-והצטרפו עכשיו בבשר שעשיתי ,זו מנה לא נורמאלית שאנחנו אוכלים בפסח,
לקהילת מטפלים אונליין
וגם שזיפים ממולאים.
הצטרפו כבר היום לקהילה פעילה וענפה של "בגלל שהאוכל בפסח הוא סטנדרטי ,אז בישלנו דברים
מטפלים אונליין ,המקדמת את המטפלים אחרים ,והמישמש הממולא בבשר מאוד טעים ,בוודאי שהוא
והרפואה המשלימה מתוך שליחות ואמונה טיפה חמצמץ ,אבל ברגע שאמרו לי – 'זה לא כך' ,אף אחד,
שמגיע לכל אדם אורח חיים בריא יותר. וגם השופטים לא מבינים מה זה אוכל אתיופי או אוכל הודי.
במרחק נגיעה ,נחשפים אליכם מאות בשביל להבין מקום ואוכל אתה צריך להיוולד ולחיות שם ,וזה
אלפי אנשים הזקוקים לטיפולכם על במה
לא משנה זה פסה ".היא אומרת כשהיא מתייחסת לתחרות.
מקצועית ,רציפה ומקודמת. "אימא שלי הייתה בולדוזר" ,היא אומרת כמעט בלחש" ,אישה
www.metaplimonline.co.il מהממת ,אישה עם כוחות על ,היא נפטרה בגיל 71בגלל שהיא
'שרפה את כל הגפרורים' .אני לוקחת את החיים בצורה מאוד
7 פשטנית .מרגע שאנחנו נולדים יש לנו קופסת גפרורים מלאה,
השאלה היא באיזה קצב אנחנו שורפים את הגפרורים.
הרבה פעמים אנחנו נשארים דווקא בגיל המבוגר ,עם הגפרור
האחרון ואז זה כבר מאוחר מדי".
מתכון לארוחשתלחצגילליהום העצמאות
מצרכים ל 6 -אנשים
קילו וחצי בשר שווארמה הודו
50גר' פלפל שחור גרוס
100גר' שום כתוש 6-7שיניים שכותשים
2כפיות מלח
מורחים את הבשר בתבלינים וחותכים למנות,
מניחים בתוך קמח לבן מכל הצדדים ושמים בשמן.
מתחילים לטגן בשמן החם ,אח"כ מורידים את חום הטיגון.
מטגנים את הבשר מכל הצדדים ,ומניחים אותו בסיר
שאפשר להכניס לתנור .מוסיפים 25גר' פלפל אנגלי
6-7עלי דפנה 3/4 .בקבוק יין חצי יבש ( ₪ 30בקבוק)
מכניסים לתנור לשעה וחצי בחום של 180מעלות.
מוציאים את הבשר ,ומכניסים ק"ג וחצי תפוחי אדמה
קטנים או פרוסות תפוחי אדמה ומכניסים שוב לעוד 25
דקות באותו רוטב של הבשר.
בתיאבון !
היא מחייכת ,ונראה שהיא בכלל לא מבינה מה השאלה" .אתה
מטפלים רבים נהנים לדבר על שליחותם בעידן לוקח 3-4ביצים למשפחה ,מכניס בצל ,גזר מגורד ואתה מכין
החדש בו הקהל הרחב מודע לגדולות של חביתה .אתה שם אותה על השולחן עם 6מיני סלטים וכמה
הרפואה המשלימה .מתגאים להיות בצד של פרוסות לחם ,מים קרים וזו ארוחה .אפשר להכין סלטים פעם
התורם ובצניעות יתר אינם מרשים לעצמם בשבועיים למשל ,ואני יודעת שיש לי במקרר סלטים .התוספת
להיחשף מעבר לפינה .הפועל היוצא הוא שמהר
מאוד עלולים לאבד את הכוח לטפל או שעוסקים יכולה להיות אפילו שניצלים מוכנים.
במקצוע אחרי שעות העבודה "הזמנית" או "יום אחד בשבועיים אני מקדישה זמן להכין סלטים :סלט
שמגיעים לתרחיש גרוע הרבה יותר :מוותרים תפוחי-אדמה ,סלט חצילים ,סלט עגבניות .אפשר לשמור
סלטים במקרר במשך שבועיים" ,היא אומרת ונראה שהיא
על החלום ,על המקצוע.
עדין לא הבינה את השאלה.
זה לא צריך להיות כך! אנחנו מקיימים את הריאיון שבוע לפני הפסח" .עכשיו ,בגלל
יכולת הריפוי והתשוקה לרפא מהווים
בסיס לקיומכם .אבל לא רק .בעידן העולם הפסח ,אני יודעת שיש לי רק 2סלטים במקרר ,וזה נורא".
הווירטואלי ,ריבוי המטפלים וגודל החשיפה, היא מחמירה מאוד עם עצמה בבישול ,יש דברים שגם אצלי
נוצרו כללים חדשים בעקיבותם ,על מטפלים יוצאים לא מוצלחים .ברגע שאני עושה משהו לא טוב ,ואני לא
לעלות על הבמה ,ליצור נוכחות נכונה ,רציפה, יכולה לתקן ומוזמנים קרובים – אני אומרת להם 'אל תבואו',
ואני נותנת איזו סיבה רפואית .מותר לי בגילי" ,היא אומרת
שקופה ואמינה.
ומתפקעת מצחוק.
מטפלים יקרים ,מתי עשיתם את זה בפעם
האחרונה? מתי דאגתם ליצור את הבמה לא הייתי מגיעה למקום הראשון
המתאימה ולתת לעצמכם זכות קיום כמרפאים
"אני לא חושבת שהייתי מגיעה למקום הראשון בגלל שהייתי
ברפואה משלימה? נאמנה לבישול שלי .אני באתי לתכנית עם קונספציה שלי,
להביא את העבר לעתיד בטעמים אחרים .המישמש הממולא
סרקו את ה QRCODE-והצטרפו עכשיו בבשר שעשיתי ,זו מנה לא נורמאלית שאנחנו אוכלים בפסח,
לקהילת מטפלים אונליין
וגם שזיפים ממולאים.
הצטרפו כבר היום לקהילה פעילה וענפה של "בגלל שהאוכל בפסח הוא סטנדרטי ,אז בישלנו דברים
מטפלים אונליין ,המקדמת את המטפלים אחרים ,והמישמש הממולא בבשר מאוד טעים ,בוודאי שהוא
והרפואה המשלימה מתוך שליחות ואמונה טיפה חמצמץ ,אבל ברגע שאמרו לי – 'זה לא כך' ,אף אחד,
שמגיע לכל אדם אורח חיים בריא יותר. וגם השופטים לא מבינים מה זה אוכל אתיופי או אוכל הודי.
במרחק נגיעה ,נחשפים אליכם מאות בשביל להבין מקום ואוכל אתה צריך להיוולד ולחיות שם ,וזה
אלפי אנשים הזקוקים לטיפולכם על במה
לא משנה זה פסה ".היא אומרת כשהיא מתייחסת לתחרות.
מקצועית ,רציפה ומקודמת. "אימא שלי הייתה בולדוזר" ,היא אומרת כמעט בלחש" ,אישה
www.metaplimonline.co.il מהממת ,אישה עם כוחות על ,היא נפטרה בגיל 71בגלל שהיא
'שרפה את כל הגפרורים' .אני לוקחת את החיים בצורה מאוד
7 פשטנית .מרגע שאנחנו נולדים יש לנו קופסת גפרורים מלאה,
השאלה היא באיזה קצב אנחנו שורפים את הגפרורים.
הרבה פעמים אנחנו נשארים דווקא בגיל המבוגר ,עם הגפרור
האחרון ואז זה כבר מאוחר מדי".
מתכון לארוחשתלחצגילליהום העצמאות
מצרכים ל 6 -אנשים
קילו וחצי בשר שווארמה הודו
50גר' פלפל שחור גרוס
100גר' שום כתוש 6-7שיניים שכותשים
2כפיות מלח
מורחים את הבשר בתבלינים וחותכים למנות,
מניחים בתוך קמח לבן מכל הצדדים ושמים בשמן.
מתחילים לטגן בשמן החם ,אח"כ מורידים את חום הטיגון.
מטגנים את הבשר מכל הצדדים ,ומניחים אותו בסיר
שאפשר להכניס לתנור .מוסיפים 25גר' פלפל אנגלי
6-7עלי דפנה 3/4 .בקבוק יין חצי יבש ( ₪ 30בקבוק)
מכניסים לתנור לשעה וחצי בחום של 180מעלות.
מוציאים את הבשר ,ומכניסים ק"ג וחצי תפוחי אדמה
קטנים או פרוסות תפוחי אדמה ומכניסים שוב לעוד 25
דקות באותו רוטב של הבשר.
בתיאבון !