Page 39 - medorledor117
P. 39
מגזין מדור לדור צילום :אלכס דונין
קינוחים
סרוק אותי
הטבה למדור לדורבתוקף עד 30/6/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה100 פאר שזיפים
ההכנה: מצרכים ל 6 :מנות
לילה קודם שמים בקערה מים פושרים וקצת רום ומשרים בהם זמן הכנה 15 :דקות
זמן אפיה 50 :דקות
את השזיפים המיובשים .בבוקר מסננים ושומרים בצד.
מחממים את התנור לחום של 200מעלות. מצרכים:
250גר' קמח
מערבבים בקערה יחד את הקמח ,הסוכר וסוכר הוניל .מוסיפים 150גר' סוכר
את הביצים אחת אחר השנייה תוך ערבוב .מתחילים להוסיף
בהדרגה את החלב עד קבלת בלילה חלקה .מוסיפים את הרום. 1סוכר וניל
משמנים היטב (חמאה) ומקמחים קלות תבנית .בתחתית 4ביצים
מסדרים את השזיפים ומעל שופכים את הבלילה .אופים במשך
חמישים דקות .כדי לבדוק עם העוגה מוכנה לאחר חמישים 1ליטר חלב
דקות יש לדקור את העוגה עם סכין .עם להב הסכין יבש סימן 100גר שזיפים
שהעוגה מוכנה ואם לא ,יש להחזיר את העוגה לעוד מספר מיובשים ללא גלעין
דקות. 1שוט רום
39 גיליון 117