Page 32 - medorledor115
P. 32
צילוםס :ארולקכאסותדיונין פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825צילום :אלכס דונין
דגים
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 30/4/23
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0 גרטאן של דגים עם
תפוחי אדמה ותפוחי
ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 200מעלות (.)7-6 עץ
מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק. מצרכים ל 6 :מנות
מקלפים את תפוחי האדמה ואת תפוחי העץ ופורסים לפרוסות זמן הכנה 20 :דקות
זמן אפיה 25 :דקות
דקות.
משמנים תבנית ומניחים מעל שכבת תפוחי אדמה ,שכבת מצרכים:
תפוחי עץ 1/2 ,מכמות בצל שאאלוט ופטרוזיליה .מעל 6פילה דגים
מניחים את פילה הדגים ,ממליחים ומפלפלים .ושוב שכבת 6תפוחי אדמה
תפוחי אדמה ,שכבת תפוחי עץ ומעל את יתר בצל השאלוט 6תפוחי עץ מזן גראן סמיט
והפטרוזיליה .ממליחים ומפלפלים .שופכים מעל את השמנת 3כפות פטרוזיליה קצוצה
ומפזרים מעל את הפרמזן .אופים בתנור במשך 25דקות או עד 1בצל שאלוט
250מ"ל שמנת בישול
שיזהיב 50גר' פרמזן
*ממליצה לבדוק את עשיית הגרטאן בעזרת דקירה של סכין כדי מעט חמאה לשימון התבנית
מלח ופלפל גרוס
לבדוק אם תפוחי האדמה מוכנים.
32