Page 33 - medorledor102
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫ציצלויםלו‪:‬םא‪:‬לאכלסכסדודניוןנין‬
                           ‫בתוקף עד ‪30/2/22‬‬
     ‫הטבה למדור לדור‪10‬‬
                                                         ‫ההכנה‪:‬‬           ‫טארטלטים שוקולד‬
    ‫‪%‬מאומה‪5‬גוא‪2‬הוון‪8‬מכו‪8‬הלצ‪8‬שרכיי‪3‬המרםו‪7‬נ‪-‬שתי‪4‬חשחם‪5‬לקה‪0‬‬                                ‫ותותים‬

                                                         ‫לבצק‪:‬‬                                       ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
                                                                                                    ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫בקערת מערבל המזון מניחים את הביצה‪ ,‬הסוכר וקורט מלח‪.‬‬                                                 ‫זמן אפיה‪ 15 :‬דקות‬

‫מערבבים תוך כדי פולסים‪ ,‬מוסיפים את הקמח ותמצית‬                                                                 ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                                             ‫לבצק פריך‪:‬‬
‫הוניל‪ .‬מערבבים שוב עד קבלת מרקם חולי‪ .‬מוסיפים את‬                                                           ‫‪ 250‬גר' קמח‬
                                                                                                         ‫‪ 125‬גר' חמאה‬
‫החמאה שחתכנו לקוביות קטנות‪ .‬מערבבים עד לקבלת‬                                                               ‫‪ 100‬גר' סוכר‬

‫בצק אחיד‪ .‬משמנים ‪ 6‬תבניות אישיות או תבנית פאי ‪,24‬‬                                                                ‫‪ 1‬ביצה‬
                                                                                                             ‫קורט מלח‬
‫מניחים מעל את הבצק‪ .‬מהדקים אותה בדפנות ודוקרים את‬                                                    ‫‪ 1‬כפית תמצית וניל‬

    ‫הבצק בעזרת מזלג‪ .‬מניחים במקרר במשך חצי שעה‪.‬‬                                                                 ‫למלית‪:‬‬
                                                                                                   ‫‪ 100‬גר' שוקולד מריר‬
‫מחממים את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪ .‬מעל הבצק‬
                                                                                                            ‫‪ 3‬כפות חלב‬
‫מניחים נייר אפיה ומעל מפזרים שעועית יבשה ואופים‬                                                          ‫‪ 500‬גר' תותים‬
                                                                                                  ‫‪ 1‬כף ריבת דומדמניות‬
‫במשך ‪ 15‬דקות‪ .‬כשהבצק אפוי מורידים את נייר האפיה‬
                                                                                                           ‫‪ 4‬כפות סוכר‬
                                                         ‫והשעועית הלבנה‪.‬‬                       ‫‪ 250‬גר' גבינת מסקרפונה‬

                                                   ‫למלית‪:‬‬                                         ‫‪ 6‬כפות גבינה לבנה ‪9%‬‬
‫ממיסים את השוקולד עם החלב עד קבלת מרקם אחיד‬
‫ומבריק‪ .‬מיד מניחים את השוקולד על כל תחתית טארט‪.‬‬                                                                ‫גיליון ‪102‬‬
‫בקערה מקציפים את הגבינת המסקרפונה עם הסוכר‬
‫עד קבלת קרם‪ ,‬מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים‬
‫להקציף‪ .‬שמים את קרם הגבינה מעל השוקולד‪ .‬את התותים‬

          ‫חוצים לשניים ומסדרים אותם מעל קרם הגבינה‪.‬‬
‫לבסוף ממיסים בסיר קטן את הריבה עם מעט מים‪ .‬בעזרת‬
‫מברשת מברישים את הריבה על התותים‪ .‬מקררים כמה‬

                                      ‫שעות לפני ההגשה‪.‬‬

‫‪33‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38