Page 33 - medorledor102
P. 33
מגזין מדור לדור
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
בתוקף עד 30/2/22
הטבה למדור לדור10
ההכנה: טארטלטים שוקולד
%מאומה5גוא2הוון8מכו8הלצ8שרכיי3המרםו7נ-שתי4חשחם5לקה0 ותותים
לבצק: מצרכים ל 8 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
בקערת מערבל המזון מניחים את הביצה ,הסוכר וקורט מלח. זמן אפיה 15 :דקות
מערבבים תוך כדי פולסים ,מוסיפים את הקמח ותמצית מצרכים:
לבצק פריך:
הוניל .מערבבים שוב עד קבלת מרקם חולי .מוסיפים את 250גר' קמח
125גר' חמאה
החמאה שחתכנו לקוביות קטנות .מערבבים עד לקבלת 100גר' סוכר
בצק אחיד .משמנים 6תבניות אישיות או תבנית פאי ,24 1ביצה
קורט מלח
מניחים מעל את הבצק .מהדקים אותה בדפנות ודוקרים את 1כפית תמצית וניל
הבצק בעזרת מזלג .מניחים במקרר במשך חצי שעה. למלית:
100גר' שוקולד מריר
מחממים את התנור לחום של 180מעלות .מעל הבצק
3כפות חלב
מניחים נייר אפיה ומעל מפזרים שעועית יבשה ואופים 500גר' תותים
1כף ריבת דומדמניות
במשך 15דקות .כשהבצק אפוי מורידים את נייר האפיה
4כפות סוכר
והשעועית הלבנה. 250גר' גבינת מסקרפונה
למלית: 6כפות גבינה לבנה 9%
ממיסים את השוקולד עם החלב עד קבלת מרקם אחיד
ומבריק .מיד מניחים את השוקולד על כל תחתית טארט. גיליון 102
בקערה מקציפים את הגבינת המסקרפונה עם הסוכר
עד קבלת קרם ,מוסיפים את הגבינה הלבנה וממשיכים
להקציף .שמים את קרם הגבינה מעל השוקולד .את התותים
חוצים לשניים ומסדרים אותם מעל קרם הגבינה.
לבסוף ממיסים בסיר קטן את הריבה עם מעט מים .בעזרת
מברשת מברישים את הריבה על התותים .מקררים כמה
שעות לפני ההגשה.
33