Page 32 - medorledor102
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין צילום :אלכס דונין
ההכנה: מוס אספרגוס
למוס האספרגוס: על בסיס קרם אבוקדו
יש לקלף את האספרגוס ולבשל במים רותחים במשך 10עד
15דקות עד ריכוך .לסנן ועל מנת לשמור על הצבע לטבול מצרכים ל 4 :מנות
אותם במי קרח .לסנן שוב ולשמור אותם בצד. זמן הכנה 10 :דקות
יש לטחון אותם יחד עם הגבינה הלבנה עד קבלת מרקם זמן בישול 15 :דקות
חלק .לתבל במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
מצרכים:
לקרם האבוקדו : למוס האספרגוס:
בקערת מעבד המזון מניחים את האבוקדו ואת מיץ הלימון. 10אספרגוס קטנים
טוחנים עד קבלת מרקם חלק .מוסיפים את השמנת 100גר' גבינה לבנה 9%
מלח ופלפל גרוס
ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לקרם האבוקדו:
להגשה: 1אבוקדו בשל
לוקחים 4קעריות שקופות ,מניחים בתחתית קרם אבוקדו, 1כף שמנת 42%
מלח (אם יש אז מלח סלרי)
מעל מוס אספרגוס ומעטרים בקליפת פרמזן. 1כף מיץ לימון
שומרים בקירור עד ההגשה.
פלפל גרוס
קליפות פרמזן (לא הכרחי)
32