Page 14 - medorledor02
P. 14
‫סלט אבוקדו ואגסים‬

‫החומרים‪:‬‬

‫‪ 2‬אבוקדו חתוכים לקוביות‬
‫‪ 4‬אגסים חתוכים לפלחים‬
‫פלפל כתום קצוץ לקוביות‬

‫עירית קצוצה‬
‫כף חרדל דיז'ון‬
‫‪2‬כפות חומץ בין יין‬
‫‪ 4‬כפות שמן‬

‫פלפל ומלח‪.‬‬

‫אופן ההכנה‪:‬‬

‫מניחים בקערת ערבוב את האבוקדו והאגסים‪.‬‬
‫מערבבים את חומרי הרוטב‪.‬‬

‫שופכים מעל ומערבבים בעדינות‪ .‬מקשטים עם העירית‪.‬‬
‫בתיאבון!!!‬

‫סלט ראצ'ל‬
‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬

‫חומרים‪:‬‬

‫‪ 2‬תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים‬
‫‪ 125‬גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים‬

‫‪ 75‬גר' סלרי אמריקאי חתוך לג'וליאנים (טבעות דקות)‬
‫‪ 12‬אגוזי מלך‬
‫‪ 300‬גר' אנדיב‬

‫כף חרדל די ז'ון‬
‫שמן‬
‫חומץ‬

‫מלח ופלפל לפי הטעם‬

‫אופן ההכנה‪:‬‬

‫להכין רוטב וינגרט‪ .‬לקחת קערת סלט‪.‬לחתוך את הסלרי‬
‫לג'וליאנים ולהוסיף אותו לרוטב לתוך קערת הסלט‬

‫‪.‬להוסיף את אגוזי המלך ומפורקים לחלקים ‪.‬להוסיף את‬
‫התפוחים‪.‬לעטר בעזרת העלים של האנדיב ופלחי הסלק ‪.‬‬

‫בתיאבון!!!‬

‫‪14‬‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19