Page 14 - medorledor02
P. 14
סלט אבוקדו ואגסים
החומרים:
2אבוקדו חתוכים לקוביות
4אגסים חתוכים לפלחים
פלפל כתום קצוץ לקוביות
עירית קצוצה
כף חרדל דיז'ון
2כפות חומץ בין יין
4כפות שמן
פלפל ומלח.
אופן ההכנה:
מניחים בקערת ערבוב את האבוקדו והאגסים.
מערבבים את חומרי הרוטב.
שופכים מעל ומערבבים בעדינות .מקשטים עם העירית.
בתיאבון!!!
סלט ראצ'ל
זמן הכנה 20 :דקות
חומרים:
2תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים
125גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים
75גר' סלרי אמריקאי חתוך לג'וליאנים (טבעות דקות)
12אגוזי מלך
300גר' אנדיב
כף חרדל די ז'ון
שמן
חומץ
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
להכין רוטב וינגרט .לקחת קערת סלט.לחתוך את הסלרי
לג'וליאנים ולהוסיף אותו לרוטב לתוך קערת הסלט
.להוסיף את אגוזי המלך ומפורקים לחלקים .להוסיף את
התפוחים.לעטר בעזרת העלים של האנדיב ופלחי הסלק .
בתיאבון!!!
14
החומרים:
2אבוקדו חתוכים לקוביות
4אגסים חתוכים לפלחים
פלפל כתום קצוץ לקוביות
עירית קצוצה
כף חרדל דיז'ון
2כפות חומץ בין יין
4כפות שמן
פלפל ומלח.
אופן ההכנה:
מניחים בקערת ערבוב את האבוקדו והאגסים.
מערבבים את חומרי הרוטב.
שופכים מעל ומערבבים בעדינות .מקשטים עם העירית.
בתיאבון!!!
סלט ראצ'ל
זמן הכנה 20 :דקות
חומרים:
2תפוחי גראן סמיט חתוכים לפלחים דקים
125גר' סלק מבושל וחתוך לפלחים
75גר' סלרי אמריקאי חתוך לג'וליאנים (טבעות דקות)
12אגוזי מלך
300גר' אנדיב
כף חרדל די ז'ון
שמן
חומץ
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
להכין רוטב וינגרט .לקחת קערת סלט.לחתוך את הסלרי
לג'וליאנים ולהוסיף אותו לרוטב לתוך קערת הסלט
.להוסיף את אגוזי המלך ומפורקים לחלקים .להוסיף את
התפוחים.לעטר בעזרת העלים של האנדיב ופלחי הסלק .
בתיאבון!!!
14