6 מנות זמן הכנה: שעתיים זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: לבצק: 325 גר' קמח 220 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 מלון לסביון: 4 חלמונים 100 גר' סוכר 1
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 25 דקות מצרכים: 1 מלון 1 בצק עלים (על בסיס חמאה) 250
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: לעוגה: גרידה מלימון אחד 3 ביצים מופרדות 110 גר'
כ-30 עוגיות זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 10 דקות בתנור שחומם מראש (180 מעלות) 250 גר' שקדים מולבנים חצי
כ-30 עוגיות זמן הכנה : 20 דקות זמן אפיה : חצי שעה בחום נמוך 250 גר' שקדים מולבנים(בלי הקליפה הדקה)
מצרכים: למלית: מיץ מלימון אחד 7 תפוחים, קלופים, מנוקים מליבה וחרצנים 100 גר' חמאה 2/3 כוס סוכר לבצק: כוס ו1/3
8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 20 דקות מצרכים: לבצק פריך: 250 גר' קמח 125 גר' חמאה 100 גר'
תבנית פאי קוטר 24 ס"מ מצרכים לקלתית: 2 כוסות קמח גדושות 1/4 כפית מלח 3/4 כוס סוכר 200 גר' חמאה
יש להכין את העוגה יום לפני זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: לשכבת שוקולד: 250 גר' שוקולד
כלי נגישות