4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: 250 גר' פטריות מסוג שמפיניון 1 כף מיץ לימון 4 כפות שמן אגוזי
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: 400 גר' פסטה (אפשר מחיטה מלאה) 100 גר' דג
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 3-4 דקות מצרכים: 1 כרובית מחולקת לפרחים לרוטב הויניגרט: 6 כפות שמן
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים: 1 קילו קישואים קטנים 250 גר' סלאמי איטלקי 6 כפות שמן זית איכותי
8 מנות זמן הכנה: 5 דקות מצרכים: 1 אבוקדו בשל 2 כפות מיץ לימון 1 כף זנגוויל מגורר 4 כפות
מצרכים: עלי חסה, רוקט וארוגולה 1 אבוקדו חתוך לקוביות 1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות 6 צנוניות פרוסות דק
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: לרוטב הויניגרט: 2 כפות חומץ בין יין 2 כפות דבש 1 כף של
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות מצרכים: 1 חציל גדול 50 גר' אגוזי מלך 40 מ"ל אספרסו 1 שן שום
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים: 1 קישוא 1 מלון קטן 1/2 חבילה בזיליקום רוטב וינגרט: 1 כף וחצי
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות מצרכים: 1 מלון 250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים) 10 עלי בזיליקום 3 כפות
כלי נגישות