דג באס נוסח ברסי

דגים אפויים

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן בישול: 20 דקות

המצרכים:

4 פילה באס

2 בצלי שאלוט

200 מ"ל יין לבן

1 לימון

פטרוזיליה קצוצה

100 גר' חמאה

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות. משמנים תבנית ומניחים בה את פילה הבאס, ממליחים ומפלפלים. מעל הדגים מניחים קוביות קטנות של חמאה. קוצצים דק את בצל השאלוט ומפזרים מעל. שופכים את היין בתחתית התבנית. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 15-20 דקות. מדי פעם מרטיבים את הדגים עם הרוטב.

מניחים על צלחות ההגשה בליווי הרוטב ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן