תבשילים ותוספות
גראטן תפוחי אדמה – Gratin Dauphinois
זמן הכנה:15 דקות זמן אפיה:שעה וחצי מצכרים: 750 גר' תפוחי אדמה מזן דזירה 50 גר' חמאה 2 שמנת בישול 200
רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)
מתכון ל 4 סועדים 6 תפוחי אדמה גדולים 1 בצל גדול 100 גרם חמאה קורט אגוז מוסקט מלח ופלפל קרם
פירה בשני צבעים
זמן הכנה: 15 דקות. זמן בישול: עד ריכוך המרכיבים. למחית תפוחי אדמה: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה. 1 מיכל
לביבות פרסה כרשה ולביבות כרובית עם סלסה של עגבניות ויוגורט
5 פרסות בינוניות. 1 כרובית קטנה. 6 ביצים. 4 עגבניות קלופות ,נקיות מגרעינים וחתוכות לקוביות קטנות. 3 שיני שום. 2-4