סלרי רמולד – Celeri Remoulade

זמן ההכנה: 15 דקות זמן

מצרכים ל- 4 מנות:

ראש סלרי גדול
1 חלמון ביצה
1 כפית חרדל חריפה
1/4 ליטר שמן
2 כפות חומץ
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את הסלרי, מגרדים אותו דק ושופכים מעליו את מיץ הלימון כדי
למנוע השחרה.
שמים את חלמון הביצה, את החרדל וכמה טיפות של חומץ. מקציפים את
התערובת ידנית או בעזרת מקציף חשמלי תוך כדי הוספה איטית של השמן
עד קבלת מרקם יציב. מדללים בעזרת החומץ את המיונז.
מוסיפים אותה לסלרי ומערבבים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם
מקררים במשך שעתיים
המלצה של יהודית:
ניתן לעדן את טעם הסלרי בכך שחולטים במשך דקה את ראש הסלרי במים
רותחים.

סלרי

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן